Zadnja priložnost za zaposlitev v programu Podjetno v svet podjetništva

Mariborska razvojna agencija je objavila 10. poziv za vključitev v program Podjetno v svet podjetništva za problemsko območje, piše Maribor24.si.

Mariborska razvojna agencija je objavila 10. poziv za vključitev v program PvSP za problemsko območje. S tem pridobi priložnost za zaposlitev za 4 mesece še zadnja skupina 10-ih udeležencev, ki v okviru programa PvSP razvijajo svojo poslovno idejo.

Več o programu lahko najdete na tej povezavi.

Informativni dan za potencialne kandidate bo potekal 23.5.2018 ob 10. uri na Mariborski razvojni agenciji. Rok za prijavo na poziv je 31.5.2018. Nato sledi izbor prijavljenih,  ki pričnejo z usposabljanjem 1.7.2018 in zaključijo 31.10.2018.

Vpis na Zavodu za zaposlovanje

Pogoj za prijavo: Vpis v evidenco brezposelnih oseb pri Zavodu RS za zaposlovanje, najmanj IV. stopnja izobrazbe, stalno prebivališče v eni izmed občin problemskega območja.  (Mestna občina Maribor, občine Ruše, Pesnica, Kungota, Hoče-Slivnica, Selnica ob Dravi)

V času usposabljanja udeleženci pripravijo poslovni načrt, postavijo realne cilje za uresničitev poslovne ideje, raziskujejo in analizirajo trg ter konkurenco, spoznavajo novosti v digitalnem marketingu, se odločajo za ustrezno obliko delovanja podjetja, odkrivajo, kako voditi računovodstvo, kako pravilno sestaviti pogodbe, kje najti nove kontakte in povezave ter kako se pripraviti na ustrezen javni nastop. Vsebine usposabljanje prilagajamo potrebam skupine.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: