POGREŠAN: Svojci pogrešajo Vincenca, odšel je k zdravniku, domov pa se ni vrnil

Pogrešani je odšel k zdravniku, domov se ni vrnil, poroča spletni portal Maribor24.si.

Neznano kam je odšel Leva Vincenc star  77 let,  iz Rač. Pogrešani je bil nazadnje viden 19. 5. 2018 ob 4,30 uri na naslovu  Rače,  Ulica bratov Turjakov 23. Od doma se je odpeljal  z osebnim avtomobilom registerskih oznak MB R9-69K, Mitsubishi Colt, rdeče barve.

Osebni opis:

Pogrešani Branko Leva je čokate postave visok okoli  185 cm in teže 90 kg, temnejše polti, temnejših las s plešo, rjavih oči, občasno nosi očala, na levi roki mu manjkata polovici sredinca in prstanca. Oblečen bi naj bil  v srajco s tankimi črnimi črtami, preko katere ima rjavi brezrokavnik z žepi, modre  jeans hlače- kavbojke in obut v črne čevlje.

Vse, ki bi pogrešano osebo ali njegovo vozilo  opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, policisti prosijo, da o tem obvestite najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

Svojci prosijo za pomoč

Hvaležni vam bodo tudi svojci, ki na družbenem omrežju prosijo za kakršno koli pomoč. Zapisali so: “Nujno! Nas deda Vinko se nam je izgubil, zjutraj se je peljal k zdravniku, pa ga ni ne pri zdravniku v Mariboru, ni prišel domov! Peljal se je z Mitsubishi Colt, RDEČE barve, MB R9-69K. Popoldan je njegov telefon bil zaznan v okolici Hotinje vasi, Orehove vasi, Brezula, Podova. Če ga kdo vidi, lepo prosim, pokličite 113.”

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: