Katja Korošec za Žana Papiča pripravljena iti na konec sveta

Katja Korošec predstavlja novo skladbo in videospot Ti si ta, v katerem kot Pink panterica Žanu Papiču razkrije, kako daleč bi šla za njuno ljubezen.

Simpatično Štajerko Katjo Korošec smo prvič spoznali lani, ko je v času političnih kampanj v svojem prvencu hudomušno prepevala Levo in desno, nimam pojma kam vodi me srce”. Tokrat je mlada pevka za prvi april, ko je praznovala 30. rojstni dan, razkrila prihod nove skladbe Ti si ta. Z izidom je počakala do danes »da ne bi kdo mislil, da je prvoaprilska šala (smeh)«.

Pevka Katja Korošec istočasno izdaja tudi istoimenski album, ki si ga je podarila za svoj 30. rojstni dan.

Novo skladbo sta zanjo tudi tokrat ustvarila priznana glasbenika, Rok Lunaček (besedilo) in Nino Ošlak, izbor glasbenega stila pa prepustila Katji.

“Ko sem Ninu predlagala ta stil, se je sprva kar malce upiral. Kasneje je na mojo srečo popustil. Glasbeno je pesem namreč tipična jaz; to je moj stil in njen izid sem želela povezati z zame pomembnim trenutkom. Mislim da je 30. rojstni dan popoln.” Kot pravi Katja, je sporočilo jasno – “Ko najdeš pravo osebo, te ni ničesar več strah. Vse je tako preprosto, čarobno in končno si lahko to, kar si. Ni te strah narediti kakšne nore stvari in seveda, za to osebno bi bil pripravljen iti na konec sveta”.

pevka Katja Korošec
Foto: Lovro Grabner

Koliko “norosti” je za ljubezen pripravljena storiti, lahko preverite v priloženem videospotu, pod katerega se tokrat podpisuje Niko Karo.

Katja Korošec in Žan Papič?

V videospotu lahko v vlogi Katjinega izbranca vidimo popularnega slovenskega stand-up komika Žana Papiča, s katerim Katja prijateljuje že leta. »Žan je res srčna in pozitivna oseba, ki vedno poskrbi, da se ob njem vsak hitro sprosti in seveda tudi do solz nasmeji. Ko smo iskali soigralca, sem v glavi imela samo njega. Mislim, da imava kar nekaj skupnih lastnosti in da sva oba tudi malo “odpičena”, kar vsekakor poenostavi sam proces snemanja«.

katja korošec in žan papič
Foto: osebni arhiv

V videospotu, posnetim na različnih koncih Slovenije, lahko tako vidimo romanco med Žanom in Katjo, sprememba lokacij pa nakazuje, da je zanj pripravljena iti povsod, tudi v najbolj nore kraje, na konec sveta. A kot smo izvedeli, v njem Katja premika tudi osebne meje, saj jo lahko med drugim vidimo v oprijetem roza kombinezonu in ujeto v ognju.

»Mislim, da sem Žanu več kot očitno pokazala, da bi zanj naredila vse (smeh). Prezebla sem ležala na tleh, zanj stopila tudi v krog ognja, ki je bil zaradi močnega vetra na trenutke res malce nemamljiv (smeh). A po drugi strani je tudi Žan zame splezal na vrh previsoke ograje.«

pevka Katja Korošec
Foto: Lovro Grabner

Album je darilo za rojstni dan

Skladba istočasno razkriva izid Katjinega prvega albuma “Ti si ta”, za katerega sama pravi, nosi globlji pomen. »Glasba me je na eni točki rešila, me potegnila iz brezna in mi dala nov zagon. Z razlogom vsi govorimo, da je glasba terapevtska. Album je tako moje darilo sebi ob 30. rojstnem dnevu. V rokah imam svoj trud in dokaz, da so sanje uresničljive.«

Na njem tokrat najdemo 6 skladb, med katerimi je poleg lanskoletne “Levo in desno” in trenutne “Ti si ta” tudi duet z Ožbejom Ulblom, nekdanjim članom priljubljene fantovske skupine Casanova.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: