Nino Ošlak se je zavihtel na lestvico SLO TOP 50

Glasbenik Nino Ošlak je pred kratkim izdal nov single z naslovom Ko si z mano. Že s prvim tednom predvajanja je postala 2. najbolj vrtena slovenska pesem.

Nino Ošlak navdušen nad uvrstitvijo na lestvico

Pesem ‘Ko si z mano’ je že s prvim tednom predvajanja postala 2. najbolj vrtena slovenska pesem, v novem tednu pa se uradno zavihtela na zasluženo prvo mesto med slovenskimi izvajalci. Nino Ošlak je nad dosežkom navdušen, saj se je na SLO TOP 50 lestvico zavihtel prvič.

Pevec Nino Ošlak je ob uvrstitvi na lestvico ponosno: »To je res nora novica za začetek tedna! Končno, po 12 letih in treh izdanih albumih, mi je uspelo! Pesem ‘Ko si z mano’ postaja prava uspešnica in res sem vesel, ker dobivam ogromno pozitivnih komentarjev na to pesem. Hvala vsakemu posebej za podporo. Res, hvala. Čestitke pa tudi ostalim glasbenim prijateljem, ker se nas res malo Slovencev prebije na lestvico. Bravo vsi!«  

Skupno je sicer pesem postala 3. najbolj predvajana radijska uspešnica 16. letošnjega tedna. S tem je pesem ‘Ko si z mano’ daleč najvišje uvrščena slovenska skladba na omenjeni glasbeni lestvici.

Videospot za uspešnico je glasbenik snemal skoraj leto dni in gre za njegov največji produkcijski zalogaj do zdaj. Snemali so v vseh letnih časih, na številnih lokacijah, tudi v času epidemije, seveda, z upoštevanjem vseh ukrepov.

Preberite tudi: Nino Ošlak predstavlja nov videospot, snemali so skoraj 20 dni 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: