Nino Ošlak predstavlja nov videospot, snemali so skoraj 20 dni

Akademski glasbenik Nino Ošlak je izdal novo pesem z naslovom Ko si z mano in posnel tudi videospot. Snemanje je potekalo skoraj 20 dni.

30-letni glasbenik Nino Ošlak je posnel že petnajsti videospot. Pesem Ko si z mano pa je postal pravi mali glasbeni film.

Videospot za pesem Ko si z mano je nastajal skoraj leto dni. Snemanje je tako potekalo v vseh letnih časih. Pod režijo videospota je podpisan Luka Blatnik, glasbenik Nino pa ob tem pravi: “Nisem še snemal produkcijsko tako velikega video projekta in sem zelo vesel, da nam je uspelo. Kljub drugačnim časom in razmeram. Snemali smo skoraj 20 dni, malo v prestolnici, na Gorenjskem, Štajerskem… Vedno znova sem presenečen koliko lepote premore naša lepa dežela. Vsakdanje trenutke veselja, sreče ob malih pozornostih, smo ujeli v res lepo glasbeno-video zgodbo nove pesmi KO SI Z MANO”.

Nino Ošlak (foto Jan Rozman)
Foto: Jan Rozman

Glasbenik Nino Ošlak je več kot samo pevec

Nino Ošlak je do sedaj izdal že tri samostojne albume in številne radijske uspešnice. Pevec, avtor in producent, ki piše glasbo tudi za druge glasbene kolege, verjame, da je to ena njegovih najboljših pesmi v karieri.

Nino je ob tem še dodal: “Pesmi KO SI Z MANO nosi iskreno in močno sporočilo o tem, da je treba živeti tukaj in zdaj, za lepe trenutke in jih uživati v vsej svoji polnosti. Za tiste trenutke, ki nam v življenje vlivajo barve, nam ustavljajo čas…” o novi pesmi pravi Nino.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: