Katja Korošec z novo pesmijo Levo in desno

Katja Korošec na radijske postaje pošilja svojo novo skladbo LEVO IN DESNO, s katero se je predstavila na letošnjem tekmovanju Ema Freš.

Katja Korošec je po debitantski pesmi SAMO OBJEMI ME tokrat v sodelovanju z Ninom Ošlakom ustvarila živahno pop skladbo, s katero se je med drugim Slovencem že predstavila na letošnjem tekmovanju EMA FrešLEVO IN DESNO je rezultat sodelovanja mlade, a zelo ustvarjalne ekipe, ki že načrtuje nove skladbe in nasploh nove glasbene podvige.

»Ko si zaljubljen, ne vidiš ne levo in ne desno, ampak samo svojo ljubljeno osebo. Nekateri si to upajo povedati, drugi svoja čustva iz strahu tajijo, jih skrivajo. Ravno o tem tudi govori moja nova skladba,« pove simpatična Katja in doda, da je bilo tekmovanje na EMI Freš prav tako pomembna prelomnica v njeni karieri.

»Živim sanje. Že to, da imam svoje skladbe, ki jih lahko prepevam, mi pomeni ogromno … a dejstvo, da sem se z LEVO IN DESNO lahko predstavila tudi na Emi Freš, je bilo fenomenalno. Zagotovo pa mi to brez Nina, ki je od samega začetka verjel vame, ne bi uspelo.«

Foto: Lovro Grabner

Skladbi prilaga tudi videospot, tokrat delo ekipe produkcija PLENTUS, v katerem Katja pokaže svoji dve plati: »Želela sem pokazati sebe, takšno kot sem. Na eni strani malce odštekana, na drugi povsem ranljiva. Prav tako nisem mogla brez plesa, ki je že dolga leta del mojega življenja, pri čemer pa sem k sodelovanju povabila tudi dekleta iz plesne šole Pika iz Slovenskih Konjic

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: