Katja Korošec izdala svoj glasbeni prvenec z naslovom Samo objemi me

Katja Korošec je pevka, ki je svojo strast do plesa dopolnila z glasbo. Izdala je svojo prvo pesem z naslovom Samo objemi me.

Katja Korošec je svojo strast do glasbe in plesa združila in se podala na samostojno glasbeno pot. Besedilo za pesem z naslovom Samo objemi me je napisal Rok Lunaček, sicer pevec skupine Flirrt, pod glasbo je poleg Lunačka podpisan tudi Krešimir Tomec, ki je naredil aranžma in produkcijo pesmi.

‘Ljubezen do glasbe pomirja in ti da krila. Treba je živeti svoje sanje, zato sem tudi sama svoje sanje končno uresničila.’ – Katja Korošec

katja korošec samo objemi me
Foto: Lovro Grabner
Oglasi

Katja je ob začetku svoje glasbene poti povedala: “Že od nekdaj sem čutila, da je petje moja velika ljubezen, saj v tem resnično uživam. S plesom sem se ukvarjala kar petnajst let. Ves ta čas sem tudi pela, a sem bila glede petja v javnosti sprva malo sramežljiva. Vendar sem se le opogumila in stopila tudi pred mikrofon, saj imamo v družini kar nekaj glasbeno nadarjenih posameznikov.”

katja korošec samo objemi me
Foto: Lovro Grabner

Katja je sicer sprva, kot številni, pela v pevskem zboru, se učila igranja kitare in nastopila na nekaj manjših prireditvah, a se je pred dobrim letom in pol odločila svoj vokal izpopolnjevati v glasbeni šoli. Ob tem dodaja: “Tako pridobivam dodatna znanja in izkušnje, saj si želim, da bi ljudje v mojih skladbah resnično uživali.”

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: