Janez Janša: Viktor Orban, hvala za 300.000 doz cepiva AZ!

Slovenski premier Janez Janša je danes na Facebooku čestital Viktorju Orbanu in se mu zahvalil za cepivo, ki ga je Slovenija dobila od Madžarske.

Janez Janša je na Facebooku čestital madžarskemu predsedniku vlade Viktorju Orbanu, ki je danes praznoval 58. rojstni dan. Janša je ob objavi zapisal: “Happy birthday, Orbán Viktor. Boldog születésnapot.”

Zahvala za odstopljene doze cepiva AZ

Janez Janša se je Orbanu ob tem tudi zahvalil za 300.000 odmerkov cepiva AstraZeneca. Gre za odmerke cepiva proti novemu koronavirusu, o katerih se je v preteklih dneh celotna Slovenija spraševala, od katere “skrivnostne” države bomo prejeli omenjeno “donacijo”. Sicer se je v zadnjih dneh že precej na glas šušljalo, da gre za cepivo iz Madžarske, je novico zdaj z objavo potrdil predsednik slovenske vlade.

Čeprav gre za cepiva, za katera je v svetu še vedno veliko povprašanje, so mnogi državljani skeptični, kako draga bodo v resnici “donirana” cepiva. Ali gre res le za lepo gesto vzhodne sosede, ali pa bo našo državo ta gesta drago stala. Koliko in s čim bomo plačali, v kolikor že nismo, je le vprašanje časa.

janez janša viktor orban
Foto: Facebook Janez Janša

Preberite tudi: Janez Janša na izredni seji: ‘Ukradli ste nam volitve’ 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: