Nosečnost naznanila še ena znana Slovenka

Očitno bo to leto pravi baby boom! Nosečnost je naznanila še ena znana Slovenka, natančneje športnica Erika Fabjan.

Če je še pred kratkim svojo veselo novico o naraščaju na socialnih omrežjih z oboževalci delil Jože Mikec, pevec ansambla Novi spomini, je danes s svojo fotografijo na Facebooku in Instagramu presenetila znana slovenska športnica, Erika Fabjan.

erika fabjan odbojkarica
Foto: Facebook

Najstarejša od sester Fabjan, ki so sicer znane po odličnih igrah in rezultatih v odbojki na mivki, Erika Fabjan, je danes z javnostjo in oboževalci ter podporniki delila veselo novico. 32-letna Erika pričakuje svojega prvega otroka in kot je zapisala v objavi, se bo to zgodilo v kratkem. Pred njo je le še polovica nosečniškega obdobja.

Bo pa Erika vsekakor čudovita mamica, saj je v enem izmed intervjujev pred desetletjem sebe opisala kot res pozitivno osebo, ki je odprta, odkrita in pripravljena pomagati drugim.

Erika Fabjan in Arsenije Mutapči sta se poročila leta 2018

Odbojkarica Erika Fabjan se je sicer leta 2018 poročila s srbskim odbojkarjem Arsenijem Mutapčijem. Spoznala sta se v obdobju, ko je bila poškodovana in se je Fabjanova znašla na prelomnici, kako naprej. Nista pripravila velike srbske poroke, kakršne so v navadi v njegovi domovini, temveč sta uživala med zgolj 25 svati, najbližjimi sorodniki in prijatelji.

arsenije mutapčija erika fabjan
Foto: Facebook

Mimogrede, športnica Fabjanova se odlično znajde tudi v vlogi tete, saj je februarja letos postala že drugič teta. Srečnega dogodka se je razveselila Erikina sestra Simona, s katero sta v dvojicah tekmovali v odbojki na mivki.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: