Znani Slovenec sporočil veselo novico

Vesela novica prihaja iz Ansambla Novi spomini. To je sporočil najbolj simpatičen član, Jože Mikec. Razkril je, da se bo kmalu razveselil svojega prvorojenca.

Pevec ansambla Novi Spomini, Jože Mikec, je od nekdaj veljal za enega redkih, ki o svojem zasebnem življenju ni hotel kaj dosti govoriti ali razkrivati. Zdaj je kot kaže naredil izjemo. Jože in njegova boljša polovica Tjaša Dobnik pričakujeta naraščaj.

jože mikec novi spomini
Foto: posnetek zaslona

Se pa pevec očitno z vso vnemo pripravlja na očetovstvo, saj je pred kratkim s svojimi sledilci delil oglas. Prodaja namreč svoj modri motor znamke Honda, poleg oglasa pa je zapisal, da se je za to potezo odločil z zelo težkim srcem.

jože mikec motor
Foto: posnetek zaslona

Naj spomnimo, ansambel Novi spomini prihajajo z dolenjskega konca in delujejo že od leta 2006. V svoji karieri so nanizali že številne pohvale vredne uspehe ter se udeležili mnogih glasbenih tekmovanj. Javnost si jih je najbolj zapomnila leta 2010 po nastopu na Slovenski polki in valčku, kjer so s skladbo Fičfirič tudi zmagali. Svoj uspeh pa so ponovili lansko leto, ko so v oddaji Slovenski pozdrav pometli s konkurenco in zmagali z najboljšo podoknico “Al’ mene buli”.

Bodočima staršema tudi v uredništvu portala VideoSvet želimo veliko lepih trenutkov.

Preberite tudi: Skupina One Direction se vrača na sceno! 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: