Skupina One Direction se vrača na sceno!

Glasbena skupina One Direction se vrača na sceno in s tem tudi na glasbene odre! One Direction je angleško-irska pevska fantovska skupina, ki je nastala na nastopu na britanskem televizijskem pevskem tekmovanju The X Factor leta 2010.

Liam Payne je za E-news uradno potrdil, da se izjemno popularna (nekdaj najstniška) glasbena skupina vrača na glasbene odre. Payne je novico razkril v nedeljo na Instagramu, kjer je v živo prenašal pogovor s švedskim DJ Alessom.

Liam, Harry, Louis, Niall in Zayn se vračajo!

Skupina je delovala do leta 2016, nato pa so glasbeniki pričeli s samostojnimi karierami. Kot vse kaže, so Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomilson in Niall Horan potrebovali čas zase. Spomnimo, Zayn Malik je preostale člane skupine zapustil že leto prej, a se tudi on, kot vse kaže vrača v band. Glasbena skupina One Direction bo čez mesec dni obeležila deseto obletnico združitve na tekmovanju The X Factor.

Minuli konec tedna so oboževalci opazili tudi nenavaden zapis na socialnih omrežjih. Liam, Harry, Loui, Nial ter uradni profil glasbene skupine so namreč na Twitterju ponovno začeli slediti Zaynu. Poleg tega pa je največje oboževalce in oboževalke presenetila objava na Googlu, kjer Zayn ni več zapisan kot nekdanji član zasedbe, ki je s svojimi skladbami obnorela svet!

Glasbeniki so v času svoje kariere med leti 2010 ter 2016 imeli kar štiri turneje. Prva z naslovom Up All Night Tour je potekala leta 2011 in 2012, Take Me Home Tour je sledila v letu 2013, tretja po vrsti je bila turneja z naslovom Where We Are Tour leta 2014, leto kasneje pa so naredili še četrto turnejo z naslovom On the Road Again Tour.

Preberite tudi: Ali slavni pevec pričakuje naraščaj? 

Njihov prvi singl, »What Makes You Beautiful«, je prišel na prvo mesto britanske lestvice. V času nastajanja albuma so podpisali še pogodbo za ameriško distribucijo z založbo Columbia. Album s končnim naslovom Up All Night je izšel decembra 2011.

Preberite tudi: VIDEO: V zaporu član skupine One Direction 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •