Delovna mesta: Iščejo sobarice, zdravnika, tehnike, plače tudi do 4.500 evrov

Na osrednjem mariborskem spletnem mediju Maribor24.si smo za vas pripravili nabor aktualnih delovnih mest v sosednji Avstriji, piše spletni portal Maribor24.si.

Simbolična fotografija. Foto: pixabay

Sobarice/snažilke/sodelavce za čiščenje m/ž

V enem izmed hotelo v Gradcu potrebujejo marljive in fleksibilne sobarice. Pogoj za delo je solidno znanje nemščine, plača po kolektivni pogodbi 9,39 bruto na uro. Za več informacij tel. +43 664 548 52 99, Fr. Genc Götz-Hotelservice GmbH.

Zdravnik splošne oz. interne medicine (m/ž)

V Feldbachu, na oddelku za dializo, zaposlijo zdravnika splošne medicine z dovoljenjem jus practicandi. Gre za delo za polni delovni čas ali delovno razmerje na osnovi 75%. Mesečna plača na osnovi polnega delovnega časa najmanj 4.500,00 EUR bruto. Brez nočnega in nedeljskega dežurstva. Pisne vloge prejemajo na: Dr. Waller Krankenanstalten GmbH A-8330 Feldbach, Feldgasse 28-30 tel.: 0043 3152 3605

Sodelavec s poznavanjem področja hidravlike m/ž

Če ste poznavalec na področju hidravlike ter dobro govorite nemško, potem iščejo prav vas. Delo obsega montažna dela in gradnje naprav. Mesečna plača pa najmanj 2.100 evrov bruto. Javite se na: [email protected] ali preverite za več informacij njihovo spletno stran.

Avtoservisni tehnik (m/ž)

Pogoj so delovne izkušnje s področja tovornih vozil in dobro znanje nemščine. Mesečna plača najmanj 2.100,00 EUR bruto, 14 plač letno, po dogovoru tudi več. Javite se na: [email protected] ali preverite za več informacij njihovo spletno stran.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: