Baba Vanga je za leto 2020 pravilno napovedala same tragične dogodke!

Prerokinja baba Vanga velja za eno najboljši “vedeževalk”, kar jih svet pozna. Slepa bolgarska prerokinja baba Vanga je namreč pravilno napovedala tako brexit kot tudi skrivnostno bolezen, ki smo ji priča sedaj.

Baba Vanga je umrla leta 1996, stara 85 let, konec sveta napovedala za leto 5079. Pred samim koncem sveta pa bo človeštvo po njenih besedah doživelo še velike pretrese. Prvo tragično obdobje se je po njenih besedah pričelo ravno z letom 2020. Evropi naj se v tem letu po njenih besedah ne piše dobro. Utrpeli naj bi tako gospodarsko krizo, kar se počasi seveda že kaže, postali pa naj bi tudi žrtve invazije skrajnežev med boji s kemičnim orožjem.

Glede na dejstvo, da je baba Vanga za leto 2025 dejala, da bo Evropa redkeje poseljena, bi na trenutno dogajanje v svetu lahko rekli, da bi bila za to morda delno “kriva” tudi korona, oziroma virus Covid-19.

baba vanga napoved
Foto: Wikipedia

V svojih napovedih je Bolgarka napovedala tako smrt princese DianeAdolfa Hitlerja in Josifa Stalina. Prav tako je napovedala tudi konec Sovjetske zveze.

Številne slabe dogodke je baba Vanga napovedala tudi Rusom. Poleg tega, da naj bi predsednik Rusije Vladimir Putin v tem letu postal žrtev atentata, v katerem ga bo poskušal ubiti posameznik t.i. gnilo jajce osebne varnostne službe pa naj bi v Rusiji v tem letu padel tudi en ogromen meteorit.

Nič kaj boljša napoved ni po besedah Vange niti za države daljnega Vzhoda, med njimi za Pakistan, Kitajsko, Japonsko, Indonezijo in Aljasko bo prizadel cunami, v Aziji pa bo zaradi potresa stopnje 7,5 po Richterjevi lestvici umrlo okoli 400 ljudi.

Naslednjih pet let kritičnih, nato kratka doba bogastva in prestiža

Baba Vanga je dobo, ko naj bi se na splošno cedila med in mleko napovedala za obdobje med letoma 2025 in 2028. To naj bi se zgodilo zaradi nove oblike energije, preko katere bo mogoče kloniranje telesnih organov. Tako bi lahko dobili enega najučinkovitejših načinov zdravljenja.

Nasprotnikom komunizma se slabo piše čet 50 let

Čez dobrih 30 let bodo Evropi po besedah babe Vange zavladali muslimani, kasneje pa bomo priča novemu- staremu režimskemu sistemu. Komunizem se bo po besedah bolgarske prerokovalke zgodil med letoma 2072 in 2086. Mimogrede, kolikor smo lahko vraževerni, ali ne, Judi naj bi po besedah Bolgarke v prihodnosti razvozlali potovanje skozi čas, po uničenju civilizacije pa bomo nekaj časa živeli kot zveri.

Preberite tudi: Elena Sofia Seničar: Napoved za prihajajoče dogodke v tujini je skrb vzbujajoča! 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: