Elena Sofia Seničar: Napoved za prihajajoče dogodke v tujini je skrb vzbujajoča!

V Evropi in svetu se obeta precej turbolentno obdobje. Umiritve globalne situacije še nekaj časa ni pričakovati, pravi priznana energetska terapevtka Elena Sofia Seničar, ki si je vzela čas za nas in nam zaupala, kaj nas čaka v prihodnosti.

 

Elena, vi ste ena redkih, ki si je tri leta nazaj upala javno napovedati zmago Donalda Trumpa na predsedniških volitvah v Ameriki. Kako Donaldu Trumpu kaže trenutno, sploh, ker je slišati veliko špekulacij tudi v povezavi z Rusijo? 

Elena Sofila “Donald Trump ima zelo dobro politiko, ker želi stabilizirati dolar, obenem pa želi prisiliti Američane v plačevanje davkov. Kar se tiče spora z Mehiko pa želi s trenutnimi potezami zgraditi stabilnost njegove države, saj je videl, da imajo trenutno premalo lastnega nadzora na južni meji, zato je do zdaj grozil razpad sistema. Mimogrede, na ta način zdaj tudi Rusija gradi svoj obrambni zid. Zaradi ukrepov, ki jih izvajajo Rusi, sami ne bodo mogli več toliko potovati kot do sedaj, to pa bo pomenilo propad številnih turističnih agencij. Trenutno v Rusiji že izvajajo zakon, da v primeru, da ima posameznik kredit na banki, le ta ne sme iz države, s tem pa želi Rusija svoje državljane zadržati na lastnem ozemlju – brez vojne. Tako za Ameriko, kot tudi Rusijo pa naj dodam še nekaj. Prihajati bo začelo do velikih napetosti v državah. To me spominja na hladno vojno, ki smo ji bili priča v 20. stoletju. Direktnega vpliva na nas v Sloveniji to sicer ne bo imelo, bodo pa mnogi državljani razdraženi in napeti.”

Ko smo že govorili o Trumpu, ali je morda na vidiku ločitev od Melanie Trump? Bo sledil obisk v Slovenijo? 

Elena Sofia: “Melanija Trump se ne bo ločila. To pa že zato, ker se niti nima možnosti ločiti, saj je več ali manj le Trumpova lutka, prav tako se ne obeta kakršen koli obisk v Slovenijo.”

Vedno več je govora o izstopu Velike Britanije iz Evropske Unije, pa bodo res izstopili? Bo to imelo kakšne večje posledice za nas, ki smo še člani Evropske unije? 

Elena Sofia: “Kakor smo bili priča, kako EU nastaja, tako smo opazujemo razpad Evropske Unije. Trenutno smo že priča dejstvu, da se zapirajo carinska območja. Poleg Velike Britanije bosta iz EU želeli tudi Španija in Grčija.”

Elena Sofia Seničar je energetska terapevtka s priznanjem mednarodnega inštituta Bion o energetskem delovanju na človeka in materijo. Poznana je tako doma kot v svetu po svojih močnih in učinkovitih terapijah Energetsko uglaševanje telesa.

Seničarjeva se boji, da bi se zgodil lahko zgodil napad na Luko Dončića, kot se je denimo pripetilo članu skupine The Beatles. “Prav zato bi morali v Ameriki začeti bolj skrbeti za njegovo varnost in varovanje.”

Angela Merkel je, kakorkoli obračamo, vrh še ene ključne evropske države. Se bo karkoli “dramatičnega” pripetilo tudi njej?

Elena Sofia: “Evropska unija je začela razpadati tudi z odstopom Merklove. Zato bodo v Nemčiji tudi v prihodnje veliki nemiri zaradi begunske politike. V Nemčiji je zdaj že čutiti, da je nastala država v državi, čuti se, da bo po vsej verjetnosti prišlo do revolucije, saj se že zdaj dogajajo veliki do zdaj neznane konfliktne situacije.”

Ko se tako pomikamo z napovedjo od države do države, ne moremo niti mimo britanske kraljeve družine. Se obeta kakšna nova kraljeva poroka, novo rojstvo ali smrt?

Elena Sofia: “Priča bomo veliki aferi, saj bo ena pomembna informacija pricurljala v javnost. Gre namreč za spolni škandal. Harry in Meghan sicer po vsej verjetnosti pričakujeta rojstvo hčerke, a se bosta prej ali slej tudi ločila. Harry bo imel novo žensko, ki bo za razliko od Meghan, kraljeve krvi. Že letos pa se zna celo zgoditi, da bo eden od Elizabetinih vnukov stal na prestolu. Kar se še Meghan tiče pa bodo njenemu očetu dokazali težave s psiho in zaradi tega zna on pristati celo na psihiatrični kliniki.”

Foto: Instagram

Kako pa je z Williamom in Kate?

Elena Sofia: “Za Kate se čuti, da ima težave z zdravjem, a bo po vsej verjetnosti imela še enega otroka. Brez problema bi lahko imela celo šest otrok, kakor je čutiti njeno energetsko polje.”

Z Otoka pa še čez lužo. Ali lahko v Ameriki nov položaj za predsednico Amerike prevzame Slovenka Amy Klobuchar? Kako ji kaže?

Elena Sofia: “Amy Klobuchar praktično nima možnosti, da bi postala naslednja ameriška predsednica. Zna se zgoditi, da bo imel celo Donald Trump še en mandat kot predsednik Združenih držav Amerike.”

Kako pa kaže v Ameriki trenutno najpopularnejšemu Slovencu Luki Dončiću?

Elena Sofia: “Za Luko Dončiča me skrbi. Je priden in vzoren, saj je človek, ki nikoli ne jamra in sledi svojim ciljem. Ne samo talent, njega rešuje predvsem vztrajnost. Ima pa fant ogromno oboževalcev, zato se zna zgoditi, da bo doživel celo napad, kot se je denimo pripetilo članu skupine The Beatles. Prav zato bi morali v Ameriki začeti bolj skrbeti za njegovo varnost in varovanje.”

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: