Zvezdana Mlakar v šoku, požar ji je uničil dom

Igralka Zvezdana Mlakar je na socialnih omrežjih šokirala z novico, da je danes požar zajel njen dom.

zvezdana mlakar požar hiša
Foto: Instagram – osebni arhiv – Zvezdana Mlakar

Ob tem je Zvezdana Mlakar zapisala: Če ne doživiš, ne veš. Ko ti zagori dom, se te dotakne in te za vedno spremeni. Cel dan premišljujem o ljudeh, ki so v poplavah izgubili dom, o ljudeh, ki jim domove rušijo rakete. Vedno sem sočustvovala z njimi, a po tej izkušnji razumem tudi drugače.

Moj dom je ranjen, globoko v drobovje, smo brez gretja in trenutno še brez marsičesa, kar je za normalno življenje pomembnega. A smo živi, dom še vedno stoji.

Igralka je v izjavi na socialnih omrežjih zapisala: “HVALEŽNA SEM GASILCEM IZ ŽELIMELJ IN GOLEGA, GANJENA SEM, KAKO SI LJUDJE ZNAMO POMAGATI.”

Svojo izkušnjo je nato nadaljevala z besedami: “Šele, ko je bilo vsega konec, sem slikala, ta bel dim že pomeni konec nevarnosti. Hvala mojim sinovom in hvala Slavcu, Sofiji, Juni, Milanki in Urški. Klet je zgorela, samo ena slika v njej ni. Kaj mislite, kdo je na njej?”

Foto: Facebook Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar je na koncu v sporočilu zaprosila: V soboto imamo čistilno akcijo, če ima kdo čas …

V kurilnici stanovanjske hiše zagorela kombinirana peč

Na uradni spletni strani Uprave za zaščito in reševanje so ob tem zapisali: “Ob 10.10 je v naselju Suša, občina Ig, v kurilnici stanovanjske hiše zagorela kombinirana peč (plin, drva). Gasilci PGD Golo, Škrilje in Želimlje so zaprli plinski ventil in pogasili požar. Kurilnica je uničena.”

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: