Zreče: Z avtom blizu osnovne šole preskočil krožišče

Socialna omrežja je preplavil posnetek neodgovornega voznika. V kraju Zreče je voznik z avtom blizu šole preskočil krožišče.

Zreče skok čez krožišče
Foto: vozim__dinamicno__, Instagram

Omenjeni dogodek se ni zgodil naključno, saj je na Instagram profilu @vozim__dinamicno__ jasno videti, da sta neodgovorno vožnjo posneli vsaj dve osebi.

Avtor posnetka v videu celo izjavi: “Kak je lep, sončen dan za sprehod. Joj, vidi budalo.” Video pa se nato nadaljuje z neustavljivim krohotom.

Divja vožnja blizu osnovne šole

Kdaj natančno je bil video posnetek narejen, ni povsem jasno. Cestni divjak je namreč z avtomobilom znamke Citroen vozil iz smeri Slovenskih Konjic v smeri proti Rogli.

Resnejši pomislek bralca, ki nam je v uredništvu video pokazal, je lokacija nastanka video posnetka. Omenjeno krožišče se namreč nahaja le sto metrov stran od osnovne šole Zreče, kjer je tako med tednom, kot tudi čez vikend veliko otrok, ki se vozijo s kolesi in s skiroji.

Ali je policija omenjeni posnetek že videla, oziroma ali so storilca zaradi nevarne vožnje obravnavali, še ni znano. Uradni odgovor policije še čakamo.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: