Voznik tovornjaka, star samo 49 let – umrl za volanom!

V javnost je prišla informacija, kaj je bil vzrok smrti voznika tovornjaka oktobra letos na štajerski avtocesti. Državljan Bosne in Hercegovine  Spomnimo, 24. oktobra letos je do tragične prometne nesreče je prišlo 2 km pred izvozom Slovenska Bistrica jug.

Takrat smo tudi na našem portalu zapisali, da je šofer v nesreči ostal ukleščen v kabini in je podlegel poškodbam. V prometni nesreči, v kateri je bil samoudeležen tovornjakar, je šlo za 49-letnega voznika iz Bosne in Hercegovine.

Prometna nesreča 24. oktobra letos, v kateri je na štajerski avtocesti pred izvozom Slovenska Bistrica jug v smeri proti Mariboru umrl 49-letni voznik tovornega vozila, sicer državljan Bosne in Hercegovine, se je zgodila zaradi naravne smrti voznika, danes poroča mariborska policijska uprava. Uradno je šlo torej za dogodek in ne nesrečo.

Voznik tovornega vozila s polpriklopnikom je takrat zapeljal desno in z vozišča na brežino, kjer se je vozilo prevrnilo.

Policija je sicer v sporočilu za javnost zapisala, da je na štajerskih avtocestah letos manj smrtnih žrtev kot v istem obdobju lani, ko govorimo o številu smrtnih žrtev! Samih prometnih nesreč pa je letos precej več.  Štajerski policisti so tako obravnavali 3.065 prometnih nesreč. To je kar sedem odstotkov več kot lani v tem času (2.871), a se jih je 11 končalo s smrtnim izidom, kar je pol manj kot leto prej. V njih je umrlo 13 ljudi, leto prej pa 22.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: