V hudi nesreči umrl 33-letni tovornjakar

Primorska avtocesta pred Brezovico v smeri proti Ljubljani, kjer se je zjutraj zgodila prometna nesreča, je bila več ur popolnoma zaprta. 33-letni voznik tovornjaka pa je v nesreči žal preminil.

prometna nesreča tovornjak
Simbolična fotografija. Foto: pixabay

Nesreča se je po podatkih ljubljanske policijske uprave zgodila zjutraj ob 7.30. V njej je bil po prvih podatkih samoudeležen voznik tovornega vozila s cisterno, ki je zapeljal s ceste. Vozilo se je na travnati površini prevrnilo, voznik pa je ostal vkleščen v njem. V cisterni so bile nevarne snovi.

33-letnik zaradi poškodb urml

Kot so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana, se je glede na do sedaj znane informacije 33-letni voznik, državljan Bosne in Hercegovine z bivanjem v Sloveniji v nesreči tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl.

Do prometne nesreče je prišlo, ker ni vozil po sredini prometnega pasu in  je zavil v desno preko odstavnega pasu v obcestni jarek, kjer se je tovorno vozilo s polpriklopnikom zaradi brežine prevrnilo na desno tako, da je obstal na strehi vozila in polpriklopnika, voznik pa je ostal ukleščen v vozilu. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah nesreče. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: