Maša Matavš: Samo zdrav nasmeh je lep nasmeh

Lastnica blagovne znamke DNA WHITENING, Maša Matavš,  je  razkrila novo lepotno inovacijo. Z novo LED tehnologijo beljenja zob bodo vaši zobje v prvi vrsti zdravi, nepoškodovani in predvsem (bolj) beli.

Proizvodi za beljenje zob trenutno veljajo za enega izmed najbolj popularnih v estetskem svetu. Vsi želimo imeti bel, sijoč nasmeh v vsakem trenutku svojega življenja. Tehnologija se skozi leta spreminja in danes ne poznamo samo klasične oblike beljenja, ampak so na tržišču na voljo tudi neinvazivne tehnike beljenja zob, kamor se uvršča DNA WHITENING s svojo storitvijo. “Zdaj je na voljo nova LED tehnologija, ki je trenutno dostopna v svetu beljenja zob.”, pravi Maša Matavš, lastnica blagovne znamke DNA WHITENING.

maša matavš dna whitening

Nova LED tehnologija za bolj bele zobe

Maša Matavš je predstavila LED lučko, ki jo uporabljajo za beljenje zob v stomatologiji, dentalnih klinikah, kjer izvajajo najboljše prakse beljenja. Sistem nadzoruje mikro procesor, ki pospeši belilne komponente tako, da se sproži natančna in učinkovita reakcija. Izhodna modra svetloba ima valovno dolžino 460 – 490 nm, prav zaradi tega pa lahko med beljenjem dosežemo vsak kotiček (zobno in medzobno površino) znotraj ustne votline. To je ključen preboj na področju čiščenja in beljenja zob.

LED TEHNOLOGIJA beljenje zob

Komu je nova tehnologija za zdrav in lep nasmeh namenjena?

DNA WHITENING je rešitev za vse posameznike, ki so se jim zobje obarvali zaradi zunanjih dejavnikov. Med slednje sodijo kajenje, pitje kave, čaji, obarvane pijače in hrana itd. Poleg tega so tudi “notranji” razlogi, kot na primer genetika, zdravila, dedne bolezni, starost itd. Tretja kategorija pa so vsi posamezniki, ki imajo temnejše, rumene zobe iz neznanih razlogov.

Pri tem pa Maša opozarja na številne problematike ustne higiene. Ob tem poudarja poudarja, da je ustna higiena osnova za kakršnekoli lepotne posege. Pravilna in ustrezna ustna higiena je predpogoj pred kakršnimkoli  beljenjem zob.

Sodelovanje z blagovno znamko Curaprox

“Ponosni smo, da sodelujemo z blagovno znamko Curaprox, ki je sinonim za čiste zobe in zdrave dlesni,” je ob tem poudarila Maša in naznanila še tesnejše sodelovanje z blagovno znamko Curaprox.

maša matavš in Karolina Marolt curaprox
Foto: Matic Lipar

Karolina Marolt, vodja marketinga za blagovno znamko Curaprox v Sloveniji, je na dogodku poudarila: “Dodana vrednost vsakega salona, ki ponuja storitve na področju lepotne industrije, je poudarek na preventivi. Varno pobeljeni zobje so pika na i za lep nasmeh. Vendar je predpogoj učinkovita ustna higiena. To pomeni, da dvakrat na dan poščetkamo vseh pet površin vsakega zoba z učinkovitimi pripomočki za ustno higieno. Torej mehko in gosto zobno ščetko in ustrezno izbranimi medzobnimi ščetkami. Samo čisti zobje so namreč zdravi zobje.”

curaprox zobna ščetka
Zobne ščetke Curaprox imajo mehke in goste ščetine. Foto: Marko Pigac

Promocijsko oglasno sporočilo

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: