Umrla študentka, ki se je pred tremi leti skoraj zadušila s prekmursko gibanico

Slovenijo je pretresla žalostna vest, da je tri leta od dramatičnega dogodka – tekmovanju v hitrostnem jedenju gibanice – zdaj tragično preminila študentka Tadeja.

Kot je takrat poročal portal 24ur, je v začetku decembra 2019 potekala omenjena tradicionalna študentska prireditev. Študentka Tadeja se je med tekmovanjem začela dušiti, zato se je nenadoma zgrudila.

Mariborski reševalci so jo na prizorišču oživljali več kot pol ure. Zatem so Tadejo odpeljali v mariborski klinični center. Na intenzivno terapijo mariborskega UKC je bila sprejeta v kritičnem stanju.

Nesrečni dogodek je pustil trajne zdravstvene posledice

Ta teden je ženski odbojkarski klub – ŽOK – Puconci na svojem Facebook profilu zapisal, da poročajo o žalostni vesti. Umrla je namreč njihova sodelavka in prijateljica Tadeja Gregorec.

»Tadeja nas je danes po treh letih tiho in dokončno zapustila, resnično na žalost nas vseh v samem cvetu mladosti. Veliko prezgodaj, z preveliko vprašanj, zakaj, in z veliko praznino, ki jo je zapustila med nami. Tadeja, počivaj v miru,« so v torek na facebooku zapisali njeni prijatelji.

sveča
Foto: pixabay

Preberite tudi: Z avtom ponoči trčili v drevo, ki je padlo na cesto  

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: