Sodelujte in s prijateljico BREZPLAČNO obiščite Sejem kozmetike

Gospodarsko razstavišče Ljubljana v petek, 23. in v soboto 24. septembra 2022 gosti Sejem kozmetike. Predstavili se bodo profesionalci iz vseh kozmetičnih panog, frizerstva, estetike, wellnessa in ostalih dejavnosti.

kozmetika
Foto: pixabay

ZAGOTOVITE SI BREZPLAČNO VSTOPNICO ZASE IN ZA SVOJO PRIJATELJICO

PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVICE IN SODELUJTE V NAGRADNI IGRI TER PREJMITE 2 VSTOPNICI ZA OBISK SEJMA KOZMETIKE V LJUBLJANI

Podarili bomo 4x po dve vstopnici za obisk Sejma kozmetike na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Akcija je potekala od 21. 9. do 22. 9. 2022 do 23.59 ure. 

Imena nagrajenk, ki prejmejo vstopnice za obisk Sejma kozmetike v soboto 24.9.2022 so:

  • Katja Gregorčič
  • Ines Kokošin
  • Lucija Zajc
  • Anita Hazelnut

Vsem nagrajenkam iskreno čestitamo!

Kaj Sejem kozmetike ponuja?

Na Sejmu kozmetike boste lahko izbirali svoje dobavitelje opreme, materiala in preparatov, deležni boste mnogih strokovnih predavanj, predstavitev, novosti in delavnic. Sodelovali boste lahko na raznih tekmovanjih, organizirana bodo tudi strokovna srečanja z mednarodnimi strokovnjaki iz različnih dejavnosti. Organizatorji namreč pripravljajo zelo kvaliteten Sejem kozmetike in lepote BEAUTY FORUM Ljubljana.

sejem kozmetike ljubljana

Na sejmu kozmetike se bodo predstavljali tudi saloni in ponudniki storitev raznih dejavnosti iz Slovenije in regije. Obiskovalci in obiskovalke Sejem kozmetike in lepote BEAUTY FORUM Ljubljana, uporabniki in uporabnice kozmetičnih, frizerskih, estetskih in drugih storitev boste tako lahko na enem mestu preverili različno ponudbo in izbirali med mnogimi kvalitetnimi ponudniki storitev in kozmetičnih ter ostalih produktov namenjenih neprofesionalni uporabi.

Sejem kozmetike in lepote BEAUTY FORUM by COSMOPROF 2022 bo za vse obiskovalce odprt v petek, 23. septembra od 9.30 do 19.00 in v soboto, 24. septembra, od 10.00 do 19.00 ure.

Celoten sejemski program lahko preverite tukaj.

Naročnik oglasnega sporočila je LOVE BEAUTY d.o.o.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: