Prihaja sLOVErotika: Ste dovolj sproščeni za kaj takega?

Erotika, zabava in zapeljiva presenečenja od blizu: erotični šovi, tantrična doživetja, striptiz, seks v živo in še mnogo vzburljivih nastopov. Oglejte si, se načudite in se naučite – sLOVErotika prvi vikend v decembru zagotavlja dogodivščino za vsak okus.

Privlačna mešanica šovov na odru in v Mini teatrih bo poskrbela za vročična telesa v hladnih zimskih večerih. Poželjivo dogajanje bodo obiskovalci 11. mednarodnega erotičnega sejma Sloverotika med 30. novembrom in 2. decembrom lahko spremljali v dveh nadstropjih dvorane L Celjskega sejma.

Spodaj jih bo pozdravila možnost sprostitvenega kozarčka, ples v kletki, seksualna 3D doživetja, tekmovanje na mehanskem biku in skrivnostna doživetja tantrične spolnosti. A šele s sprehodom proti vrhu, bo moč doživeti vrhunec dogajanja. Pornese in artisti različnih narodnosti bodo pripravili šove kot jih še niste videli.

Foto: Celjski sejem

Tomaš Slapar, soorganizator programa je o dogajanju na odru dodal: »Letošnja Sloverotika prinaša ogromno novosti: sLOVErotika zapor, povabili smo plesalko, ki dela odlične ognjene šove s katerimi bo kar petkrat nastopala na glavnem odru, tekmovanje na mehanskem biku, kjer se bodo prav tako pridružile striptizete (…) Letos je glavni oder zapolnjen praktično od pete ure popoldan do konca sejma.«

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: