FOTO: V Šentilju sredi ceste zazevala 10 metrov globoka luknja

V Šentilju se je ob izvozu iz avtoceste na stari cesti udrlo cestišče, tam zdaj zeva velikanska luknja. Udor bi naj bil posledica del pri nadgradnji železniškega odseka, poroča Maribor24.si.

Foto: Maribor24.si

V dopoldanskih urah je na cesti v Šentilju, ob izvozu iz avtoceste na stari cesti pri semaforjih, zazevala velikanska luknja. Luknja bi naj bila globoka 10 metrov, a na srečo v nesrečnem dogodku ni bil nihče poškodovan.

Po neuradnih informacijah naj bi se po cesti peljal tovornjak s ‘hruško’, le-temu naj bi se pogreznilo v cesto in mu nato razneslo gumo.

Foto: Maribor24.si

Na cestišču zazevala velikanska luknja

Do udora na cestišču bi naj prišlo zaradi udora v železniškem predoru, ki leži približno 6 metrov pod cesto. Trenutno v Šentilju potekala nadgradnja železniškega odseka Pesnica-Šentilj-državna meja in prav zdaj se obnavlja tudi predor, nad katerim sicer poteka regionalna cesta.

Zaradi poškodbe cestišča je na območju spremenjen tudi režim prometa. Več informacij bo znanih danes ob 14. uri, ko bo izjavo posredoval vodja sektorja za železnice mag. Dejan Jurkovič.

Foto: Maribor24.si
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: