POCO razkriva novi vrhunski napravi serije X: POCO X5 Pro 5G in POCO X5 5G

Odklenite skrivnost za zmago s POCO X5 Pro 5G ali uživajte v pravem ravnovesju vsega, kar potrebujete, s POCO X5 5G srednjega razreda.

PEKING, 6. februar 2023 – POCO, priljubljena tehnološka znamka med mlado generacijo tehnoloških navdušencev, predstavlja dva nova pametna telefona za zabave željne uporabnike, ki iščejo nov in drugačen telefon. Ob praznovanju petih let obstoja blagovne znamke POCO sta napravi POCO X5 Pro 5G in POCO X5 5G pomembna mejnika za blagovno znamko in sta opremljeni z novimi in vznemirljivimi funkcijami, ki bodo navdušile tehnološke navdušence po vsem svetu. Izstopajoče funkcije POCO X5 Pro 5G vključujejo nadgrajene funkcije kamere, višje hitrosti obdelave in izjemen zaslon. POCO X5 5G pa je neverjetno dobro izdelan pametni telefon z vrhunskim zaslonom, visoko zmogljivostjo in dolgotrajno baterijo, ki postavlja nova merila za telefone srednjega razreda.

Modeli serije POCO X so drug za drugim osvojili mlade ljubitelje tehnologije. Ker smo se veliko naučili o navadah naših oboževalcev, je POCO-jeva serija X5 za leto 2023 zasnovana in izdelana tako, da izpolnjuje potrebe in presega pričakovanja mladih ustvarjalcev vsebin.

POCO X5 Pro 5G - 1

»Zasnovan za ustvarjalce, ki želijo vsebino  dvigniti na višjo raven, POCO X5 Pro 5G ni nič drugega kot najboljši pametni telefon v segmentu do 300 USD,« je dejal Angus Ng, vodja trženja izdelkov pri POCO Global. »Z vrhunskim zaslonom in zmogljivostjo POCO X5 5G predstavlja odlično vrednost in najboljšo možno uporabniško izkušnjo za pametni telefon pod 200 USD.«

POCO X5 Pro 5G: zmagovalna kombinacija vrhunske slike in naprednih zmogljivosti kamere

Prvič pri pametnih telefonih serije POCO X ima POCO X5 Pro 5G osupljiv 6,67-palčni zaslon Flow AMOLED. Zaradi te tehnologije prilagodljivega zaslona je POCO X5 Pro 5G lažji in s 7,9 mm debeline [1] najtanjša naprava serije X. Kar pomeni, da je udoben za držanje med igranjem iger ali ustvarjanjem vsebin. Ne glede na to, ali ustvarjate videoposnetke, gledate filme, brskate po družabnih medijih ali igrate, vrhunska frekvenca osveževanja 120 Hz zagotavlja svetle, živahne in izjemno gladke slike. Fotografije in videoposnetki oživijo s 100% DCI-P3 in 10-bitno barvno globino, Dolby Vision pa poskrbi za še boljšo izkušnjo gledanja.

Zasnovan, da gre z vami povsod po svetu, ima POCO X5 Pro 5G 1920 Hz PWM zatemnitev za zaščito vida pri branju in ustvarjanju pri šibki svetlobi. Nabor čipov Snapdragon 778G 5G z naprednim TSMC 6nm ima oceno AnTuTu 545.093 [2], kar je celo višje od na novo izdanega MediaTek Dimensity 1080. Nabor čipov Snapdragon 778G 5G nudi popolno ravnovesje moči, učinkovitosti in visoke zmogljivosti, kar omogoča sistemu obdelave kamer še hitrejše od prejšnjega modela. Vse hitrosti POCO X5 Pro 5G so posodobljene za izboljšanje delovanja kamere: za nastavitev (41 %), fotografiranje (69 %) in nočni način (38 %) [3]. Medtem procesor slikovnega signala (ISP) doseže dva gigapiksla na sekundo, nabor čipov pa vaš fotoaparat naredi še pametnejši ob zmogljivosti AI do 12 TOPS [4].

POCO X5 5G - 1

Vrhunsko tipalo s 108 milijoni slikovnih pik naredi profesionalno fotografijo, zagotavlja slike v ultra visoki ločljivosti in zajema najmanjše podrobnosti in barve tudi v temnih območjih. POCO X5 Pro 5G podpira tudi snemanje videa 4K in vključuje različne načine, ki naredijo ustvarjanje vloga bolj dostopno, čudovito in je lažje ujeti vsak zmagovalni trenutek.

POCO X5 Pro 5G podpira več kot 5,5 ure snemanja 4K s svojo baterijo 5000 mAh [5], kar je nesporna prednost za ustvarjalce videov, ki so vedno na poti. Zdaj lahko pretakajo ali snemajo ves dan in jih nikoli ne skrbi, da bodo ostali brez baterije. In s 67 W turbo polnjenjem je kratek odmor za kavo vse, kar potrebujete, da hitro dvignete raven baterije do 30 % napolnjenosti v samo 7 minutah [6].

POCO X5 Pro 5G - 3

POCO X5 5G: popolna kombinacija fantastičnih izkušenj

POCO X5 5G ima vse, kar uporabniki generacije Z potrebujejo za delo, študij ali zabavo. Tudi če posnamete na stotine fotografij, več ur igrate igrice ali gledate videoposnetke visoke ločljivosti, boste z njim imeli avtonomijo za delo podnevi in ponoči.

Izjemno lahek s tankim 6,67-palčnim zaslonom AMOLED DotDisplay in težo le 189 g [7] se POCO X5 5G vedno počuti udobno. Ljubitelji iger bodo cenili hitrost osveževanja 120 Hz in kontrastno razmerje 4.500.000:1, ki zagotavlja gladko, realistično igralno izkušnjo, širok barvni razpon DCI-P3 pa dobesedno oživi slike.

POCO X5 5G je opremljen z naborom čipov Snapdragon 695, ki zagotavlja gladko uporabniško izkušnjo. Zagotavlja tudi visoko raven učinkovitosti ter odlične hitrosti prenosa. Napravi nudita ravno pravo kombinacijo RAM-a in ROM-a, da vsebina ostane gladka in prijetna, RAM je do 8 GB in ROM do 256 GB. Ko večopravilni uporabniki preklapljajo z ene aplikacije na drugo, Dynamic RAM Expansion Technology 3.0 podpira več aplikacij, ki se izvajajo v ozadju.

POCO X5 Pro 5G - 8

Ne glede na to, ali preklapljate z delovnih nalog na igranje iger ali gledanje filmov oziroma na pregledovanje TikToka, vam baterija v POCO X5 5G s 5000 mAh omogoča dolgotrajno avtonomijo. Uporabniki se lahko poslovijo od skrbi za baterijo zahvaljujoč tehnologiji hitrega polnjenja – če gledate oddaje ali videoposnetke na YouTubu, lahko baterija X5 5G zdrži neverjetnih 21 ur [7].

Hitri polnilnik POCO s 33 W lahko napolni prazno baterijo do 100 % v približno 68 minutah [8], kar je ravno dovolj, da si vzamete odmor in pojeste obrok, preden nadaljujete z igro ali spremljate najnovejše spletne videoposnetke. S popolnoma napolnjeno baterijo lahko 12 ur uživate v brskanju in interakciji na družbenih medijih [9].

Preberite tudi: To je nov paradni konj med pametnimi telefoni 

Oglasno sporočilo

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: