Pijan 25-letnik zaprl pot 17-letnemu mopedistu, ki je zaradi poškodb umrl

V naselju Selo v občini Moravske Toplice je v petek pozno zvečer prišlo do tragične prometne nesreče. Življenje je izgubil 17-letni mopedist.

25-letni povzročitelj vozil pod vplivom alkohola

Do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena 25-letni voznik osebnega avtomobila in 17-letni mopedist je prišlo v petek ob 21.52 uri. Pomurski policisti so z ogledom kraja prometne nesreče in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je povzročitelj prometne nesreče vozil pod vplivom alkohola.

25-letni povzročitelj, voznik osebnega avtomobila, je v ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko se mu je nasproti pravilno po svojem smernem vozišču, pripeljal 17-letni voznik mopeda. Mopedist je pri tem padel na vozišče in tam za posledicami prometne nesreče umrl.

Mopedist ni uporabljal čelade in je vozil neregistriran moped

Policisti so ob tem v sporočilu za javnost še zapisali, da voznik mopeda po prvih podatkih med vožnjo ni uporabljal zaščitne motoristične čelade in je vozil neregistriran moped.

Kraj prometne nesreče si je ogledal preiskovalni sodnik v prisotnosti okrožnega državnega tožilca. Policisti nadaljujejo s preverjanjem vseh okoliščin nesreče. Ko bodo zbrana vsa obvestila bo o ugotovitvah obveščeno pristojno tožilstvo.

prometna nesreča stranice
Simbolična fotografija. Foto: VideoSvet.si
Oglasi

Preberite tudi: Maraton nadzora hitrosti: Omejitev 110 km/h, kršitelj vozil 205 km/h 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: