Osumljenec umora umrl v mariborskem UKC

Policisti so sporočili, da je v petek v univerzitetnem kliničnem centru Maribor umrl krvnik 62-letne ženske. Poroča spletni portal Maribor24.si.

Celjski policisti so sporočili, da je v petek v univerzitetnem kliničnem centru Maribor umrl krvnik 62-letne ženske: “V petek dopoldan smo bili obveščeni tudi, da je v bolnišnici umrl 62-letni moški, osumljen umora 62-letne ženske na območju Loč, 22. januarja letos.”

Spomnimo …

Milan Vogrinec, vodja Oddelka za splošno kriminaliteto v Sektorju kriminalistične policije Policijske uprave Celje je ob preiskavi povedal, da se je izvršitev dejanja zgodila v nočnem času: “Z zbiranjem obvestil smo ugotovili, da je osumljeni že bil obravnavan zaradi nasilnih in drugih dejanj. Novembra 2016 je bil obsojen na zaporno kazen enajstih mesecev zapora s preizkusno dobo dveh let, zaradi kaznivih dejanj Preprečitev uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi  in Nasilja v družini.”  

Po podatkih policije je pri poskusu samomora, ko je legel na železniške tire in ga je zadel vlak, dobil hude telesne poškodbe in je bil v življenjski nevarnosti, konec preteklega tedna pa je podlegel. Kot so še povedali, so jih na nenavadno obnašanje moškega opozorili domači, ki so policistom sporočili, da je najverjetneje poskušal storiti samomor in da je možno, da je kaj naredil tudi ženi.

 

 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: