NAGRADNA IGRA: Tunina Calvo – najboljši zajtrk, malica ali kosilo

V skrbi za zdrav način življenja je pravilna prehrana ključnega pomena. Tunina Calvo je prava izbira tako za zajtrk, kot tudi hitro malico, ali pa ena od sestavin pri pripravi kosila, ali večerje.

Privoščite si zdrav obrok, izberite tunino Calvo

Izdelki blagovne znamke Calvo vsebujejo Omega 3 maščobne kisline. Tunina Calvo sicer sodi med najbolje prodajane blagovne znamke tunine v Sloveniji. Izbirate lahko med tunino, solatami ter sardinami. Calvo lahko uživate za zajtrk, malico, kosilo ali večerjo.

Calvo skupine je vključena v program za ohranjanje delfinov.

PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVICE IN SI PRISLUŽITE CALVO DARILNI PAKET

Podarili bomo Calvo darilni paket. Akcija poteka od 15. 9. do 30. 9. 2022. Enega srečneža bomo o prejemu nagrade obvestili po elektronski pošti, s katero se bodo prijavili na prejem e-novic.

 

Calvo sodi med najbolje prodajane blagovne znamke tunine v Sloveniji.

Recept dneva: Testeninska solata s tuno

Pravkar razmišljate, kaj bi jedli? Testeninska solata s tuno je lahko odlična malica ali osvežujoče kosilo. Sestavine, ki jih potrebujete se običajno nahajajo v skoraj vsaki naši shrambi ali domačem hladilniku.

Kliknite tukaj in preverite, katere sestavine potrebujete za pripravo testeninske solate s tunino Calvo.

Naj vas pred pripravo testeninske solate spomnimo, da je prvi in obenem tudi zelo pomemben korak je priprava testenin. Testenine skuhamo ‘al dente’ in jih odcedimo, da se ne razkuhajo.

Nato dodate oljčno olje. Lahko uporabite tudi olje iz konzerve tunine Calvo. Tuno nato stresemo k testeninam. Dodamo narezani trdo kuhani jajci, čebulo, zeleno, papriko, koruzo, majonezo ter vse skupaj premešamo. Po okusu še solimo in popramo.

Izjemna kakovost – tunina Calvo

Tunina Calvo v olivnem olju
Tunina Calvo v olivnem olju

Tunina v oljčnem olju je bogat vir vitaminov, mineralov in omega 3. Kot nalašč, da bodo vaše jedi še bolj posebne in okusne.

Naročnik oglasnega sporočila je Šampionka d.o.o.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: