To ni prvi večij zdrs v Splošni bolnišnici Celje, pravi zaposleni!

V četrtek zjutraj je javnost pretresla vest, da je v Splošni bolnišnici Celje prišlo do zamenjave identitete dveh pacientov. Kot kažejo zapisi na internetu, je bil to le vrh ledene gore v omenjeni bolnišnici.

Spletni portal Siol.net je v četrtek zvečer objavil novo, dodatno odkrito zgodbo o menjavi identitete. Kot kaže, je v dotičnem drugem primeru prišlo do površnosti pri pripravi odpustnega lista. Tudi v tem primeru bi potencialno lahko do tragičnega konca.

Komentator članka je domnevno zaposleni v SB Celje

V omenjenem članku zgoraj omenjenega portala se je oglasil komentator, domnevno zaposleni v SB Celje. Zapisal je: “To ni prvi večij zdrs v SB Celje. Naj naštejem samo najodmevnejše zaplete, ki so prišli v javnost.

  • Pacient, ki je preminil pred bolnišnico, ker ni imel napotnice
  • Spolni škandal priznanega infektologa na infekcijskem oddelku
  • Zamenjava indetitet.

Ob tem je omenjeni komentator še zapisal, da je veliko takšnih “afer”, ki niso javno zaposlene in za katere vemo zaposleni. Iz tega je moč razumeti, da je oseba tudi del osebja v omenjeni bolnišnici. Komentator je svojo misel nadaljeval s besedami: “Vodstvo je ves čas nespremenjeno, samo imena premešajo, bolnišnico pa vedno vodijo eno in isti obrazi … S kartelnim dogovarjanjem tako več ali manj nadzorujejo SB Celje že 20 let.”

Izjava: “Ko se bo vse skupaj poleglo pa bodo zopet prevzeli nove mandate”

Z zakrito identiteto je komentator članka BOBI3 na portalu Siol.net še zapisal: “Tudi sedaj bo tako. Odstopili so, da se znebijo pritiska, vendar bodo iz ozadja naprej upravljali z bolnišnico. Ko se bo vse skupaj poleglo pa bodo zopet prevzeli nove mandate in bodo nadaljevali naprej kot da nič ni bilo. Seveda zaposleni pa smo ujeti v začaranem krogu. Se strinjam, da je bilo ob sprejemu pacientov, (eden izmed njiju je tragično preminil), narejenih veliko nepravilnosti, ki so sprejemali posamezniki in dejansko nosijo svoj del odgovornosti.

Preberite tudi: NAGRADNA IGRA: Tunina Calvo – najboljši zajtrk, malica ali kosilo

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: