Na gradbišču novega razglednega stolpa Kristal umrl 46-letni delavec

V petek zjutraj je v Rogaški Slatini prišlo do hude delovne nesreče. Življenje je izgubil 46-letni delavec.

Smrtna nesreča na novem razglednem stolpu Kristal

 Življenje je v delovni nesreči v Rogaški Slatini izgubil 46-letni delavec na gradbišču, kjer raste nov razgledni stolp Kristal.

Policijske uprave Celje, je v sporočilu za javnost zapisala, da so bili danes nekaj pred 9. uro dopoldne obveščeni o delovni nesreči na delovišču pri razglednem stolpu v Rogaški Slatini.

Policisti in kriminalisti so na kraju ugotovili, da se je pri delu na gradbišču smrtno ponesrečil 46-letni moški, državljan Bosne in Hercegovine.

Ogled kraja nesreče je prevzel dežurni preiskovalni sodnik, prav tako sta se ogleda udeležila dežurni državni tožilec iz Celja in delovni inšpektor. Več okoliščin tragičnega dogodka bodo, kot so še zapisali v sporočilu za javnost, sporočili v naslednjih dneh.

razgledni stolp kristal
Foto: rogaska-slatina.si

Razgledni stolp Kristal bo visok 106 metrov

“Razgledni stolp Kristal bo z višino 106 metrov najvišji stolp in hkrati najvišja stavba v Sloveniji. Poglede, in obiskovalce, bo privabljal z edinstveno podobo, ki spominja na kristal ter konceptom urbanega razgledišča – ta omogoča obisk vse dni v letu, tudi v slabem vremenu.”, piše na spletni strani rogaska-slatina.si.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: