Lepa gesta: En bitcoin rešil štiri mariborske družine

Dobri ljudje so še na svetu. Ekipa možakarjev je namreč mariborskemu humanitarnemu društvu UP-ornik darovala en bitcoin in s tem rešila štiri družine. Poroča Maribor24.si.

Mariborsko humanitarno društvo UP-ornik, ki ga vodi znan humanitarec Boris Krabonja je od ekipe štirinajstih možakarjev,» kritpo-maniakov«, kot so se sami poimenovali, v petek prejelo en cel bitcoin. Spomnimo, vrednost valute bitcoin v decembru malce niha, se pa giblje med dvanajst in sedemnajst tisoči evrov.

Dobrodelnost tudi med navdušenci kripto valut

»Fantje, iskrena hvala, po vaši zaslugi so rešena štiri stanovanja,« je ob tem na družbenem omrežju navdušeno zapisal Boris Krabonja, iz omenjenega dobrodelnega društva.  O dobrodelnosti ekipe navdušencev na kritpo valut, je poročala tudi slovenska nacionalna televizija. Krabonja je za RTV Slovenija med drugim povedal, da dokler ni videl stanja na računu, temu enostavno ni verjel.

Na družbenem omrežju je še zapisal, da so s to vsoto zdaj rešena štiri stanovanja ljudi v socialni stiski, kar se pred prazničnimi dnevi izjemno lepa in dobra novica.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: