Kitajski horoskop 2020 – leto v znamenju podgane

Leto 2020 velja za leto v znamenju podgane. Tako pravi kitajski horoskop, katerega smernice so zelo popularne tudi v našem okolju. Znamenje podgane po kitajskem horoskopu se pojavi vsakih dvanajst let.

kitajski horoskop podgana
Foto: pixabay

V znamenju podgane so rojeni v letih 1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020. Za vse, ki so in bodo rojeni v tem znamenju, naj bi veljalo, da naj bi bili tudi srečnejši, čeprav se sreča s tem ne bo izognila vseh ostalih ljudi. Kitajci bodo novo leto dočakali 25. januarja 2020, končalo pa se bo 11. februarja 2021.

Znamenje podgane velja za prvega od znamenj v ciklu kitajskega horoskopa.

Odločitve, ki jih bomo sprejeli v tem letu, pravijo poznavalci, naj bi veljale naslednjih 12 let. Zato morate biti pozorni in pomembnih odločitev ne sprejemajte prehitro. To v največji meri velja za finančne odločitve, ki jih boste sprejemali v prihajajočem letu v znamenju podgane.

Letošnje leto bo tako odlično za tiste, ki se odločate za nakup nepremičnine, ali za druge pomembne in velike investicije. S pogumom, premišljenostjo in vztrajnostjo bo vaš uspeh zagotovljen. V tem letu se morate zato izogibati odlašanjem z odločitvami ter samopomilovanju. To vam ne bo prineslo nikakršnega uspeha, ali dobrih rezultatov.

Preberite tudi: Napoved za prihajajoče dogodke v tujini je skrb vzbujajoča!

V kolikor niste prepričani, kaj ste po kitajskem horoskopu, si lahko pogledate spodnjo sliko in poiščete letnico vašega rojstva. Na ta način boste izvedeli, v katerem znamenju kitajskega horoskopa ste rojeni.

kitajski horoskop

Ljudje rojeni v znamenju podgane naj bi veljali za poštene. Prav tako naj bi veljali za ljudi, ki si zadajo velikopotezne cilje in pri njih vztrajajo do konca. To pa je sicer lahko dvorezen meč, predvsem v primeru, da vsi načrti ne potekajo tako, kot bi morali. Zato lahko takšne odločitve ljudi vodijo celo v pogubo.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: