Imate nepremičnino na Hrvaškem? Policija opozarja na nevarnost goljufij!

Policija opozarja lastnike nepremičnin na Hrvaškem, da intenzivno preiskujejo goljufijo pri pomoči za legalizacijo nepremičnin. Šlo naj bi za finančno goljufijo, v kateri je več oseb poizkušalo pridobiti denar.

rovinj
Foto: pixabay

Goljufija pri legalizaciji nepremičnin na Hrvaškem

V sporočilu za javnost je policijska uprava Istarska (Pula) zapisala, da pozivajo vse, ki so jim na Hrvaškem ponudili pomoč za legalizacijo objektov na področju Kavrana, ali so od njih poskušali pridobiti denar za to, da podatke čim prej sporočijo hrvaški policiji.

Hrvaški policisti goljufijo zadevo intenzivno preiskujejo. Vse podatke o konkretni zadevi in kontaktne številke so objavljeni spletni strani PU Istarska, do katerih lahko dostopate TUKAJ. Policijsko postajo Pula lahko kontaktirate po telefonu na +385 52/532 628 ali na elektronski naslov [email protected].

Goljufijo naj bi izvajalo več oseb

Hrvaška policija je že prijela dva osumljenca, 66-letnega in 22-letnega moškega. Za pomoč pri storitvi kaznivega dejanja sumijo tudi 46-letnega moškega. Za zdaj je med drugim znano, da so omenjeni Hrvati pomoč pri legalizaciji objekta ponudili tudi vsaj dvema Slovencema.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: