Jernej Damjan skoraj padel: Med čakanjem so mi zaspale noge!

Kdor je danes spremljal smučarske skoke, je lahko takoj dojel, da se obeta zelo naporna in stresna tekma smučarskih skakalcev. Razmere so bile daleč od idealnih, Anže Lanišek in Jernej Damjan pa sta se komaj rešila padcev!

Foto: Jernej Damjan facebook

Današnja tekma smučarskih skakalcev je poskrbela za veliko razočaranje v slovenski ekipi tako zaradi vetra, kot tudi zaradi predolgega časa čakanja na skok. Izjemno veliko srečo je kljub skorajšnjem padcu imel Jernej Damjan. Ta je svojim oboževalcem in podpornikom že pojasnil današnje dogajanje.

Jernej Damjan: “Da razložim kaj je šlo danes narobe… Veter ni bil problem. Vsaj ne pri mojem skoku. Tako dolgo sem čakal na svoj skok, da so mi noge zaspale in v trenutku, ko sem se odločil, da tako ne bom mogel več skočiti, se je prižgala rumena luč. Ko si popolnoma zapet v skakalni opremi ni najbolj udobno. Ko sem prišel na mizo in začel odskok mi mišice niso delovale. Takoj sem vedel, da se moram samo še rešiti. V prihodnosti bi bilo dobro, če bi bil maksimalni čas čakanja na skok strogo omejen.”

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: