Veliko moških je nezadovoljnih s svojim spolnim življenjem

Le 51 odstotkov moških trdi, da so popolnoma zadovoljni s svojim intimnim življenjem, piše spletni portal Maribor24.si.

Foto: pixabay.com, simbolična fotografija

Malo je takih, ki so popolnoma zadovoljni s svojim spolnim življenjem. Večina ga ocenjuje kot dobrega, a vsem manjka nekaj, da bi lahko dejali, da je popoln.

Raziskava je bila opravljena na 6.700 moških in ženskah in ugotovljeno je bilo, da je 71 odstotkov žensk dejalo, da so zadovoljne s svojim spolnim življenjem, a le 51 odstotkov moških se je s to trditvijo strinjali. Razlog je najverjetneje ta, da ne želijo ženski povedati kaj si želijo v postelji, da jim ne bi bilo neugodno.

Te tri razlogi so najpogostejše želje moških, da bi izboljšali seks:

– Bodite ve pobudnice seksa: To nikakor ne pomeni, da morate skočiti nanj, ko odpre vrata, temveč da mu večkrat spontano predlagajte akcijo. Moški imajo najraje seks, ki ni planiran in jih doleti takrat, ko sploh ne pričakujejo. Zato prekinite s kuho, povabite ga med rjuhe, spustite kdaj ven svojo najljubšo nadaljevanko ali pa ga povabite s seboj pod tuš.

– Izberite lepa oblačila: Vsaka od nas ima v omari oblačila, ki jih nikoli ni oblekla temveč so v omari ostale zgolj številka. Povlecite jih na plan, moški nas radi vidijo v najrazličnejših modelih in barvah, seveda so posebej navdušeni nad lepim spodnjim perilom. Čeprav velikokrat mislimo, da temu ni tako in da le čakajo, da jih slečejo, pa vendar raziskave kažejo drugače. Moški opazijo čisto, dišeče perilo, barve in model. Natančno bodo vedeli katero perilo vam najlepše pristaja.

– Povejte mu v čem najbolj uživate: Raziskave kažejo, da pari premalo govorijo o tem, kaj jim je pomembno v spolnosti, katere poze jim ustrezajo, česar ne marajo, najpogosteje pa niti ne poudarijo tistega, v čemer najbolj uživajo. Dejstvo je, da nihče ne želi razočarati partnerja, a zakaj bi morali dolgoročno prenašati nekaj v čemer ne uživate? Raje mu povejte kaj vam najbolj paše in tako preusmerite pozornost na to.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: