Ivan Gale: Gre očitno za osnovnošolski ponaredek (podpisa)!

Ivan Gale se je danes na Facebooku javno odzval na pisanje Bojana Požarja. Gale pravi, da gre za očitno osnovnošolski ponaredek podpisa na dokumentu, za katerega Požar trdi, da naj bi Ivan Gale prejel podkupnino.

V objavi za javnost je Ivan Gale v besedah, ki so namenjene Požarju, zapisal: “G. Požar, imate pa to smolo, da sem na Zavodu ves čas zaposlitve skeniral praktično vse dokumente, ki sem jih kadarkoli podpisal. Ko sem zagledal svoj podpis na ponarejenem dokumentu, ki ste ga objavili, sem se takoj zakopal v svoj arhiv in pričel z iskanjem dokumenta, s katerega ste ali vi ali pa vaš vir (oz. sodelavec, naročnik) skopirali in prilepili moj podpis. Ker podpis je izgledal avtentično na prvi pogled. Sem dokaj hitro našel izvor.”

Ivan Gale v prihodnje ob objavi neresnic in laži napoveduje tožbe

Ob nenehnemu diskreditiranju je Gale v nadaljevanju med drugim zapisal: “Ne bom več pošiljal zahtev za popravke, ampak samo še sodna pisanja. Sploh dokler institucije še kolikor toliko normalno delujejo, ne vem pa, kaj se lahko vse pod to oblastno strukturo še zgodi. Me nič več ne more presenetiti.”

Foto: posnetek zaslona – Facebook Ivan Gale

Celotno objavo Ivana Galeta, nekdanjega zaposlenega na Zavodu za blagovne rezerve si lahko preberete tukaj. Poleg tega je Gale pomenljivo zamenjal tudi prikazno fotografijo na Facebook profilu, na kateri je objavil lasten podpis, kateri naj bi se znašel tudi na “domnevno” ponarejenem dokumentu.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: