Grosuplje: Streljanje v neposredni bližini doma Aleksandra Čeferina

Danes je nekaj minut po 9. uri zjutraj prišlo do streljanja v Grosupljem. 48-letni moški je na enem izmed parkirišč izstrelil več strelov s plinsko pištolo.

Policisti so obvestilo o streljanju prejeli malo po 9. uri. Slišati je bilo več strelov na parkirišču ene izmed trgovin na območju Grosupljega, v neposredni bližini doma Aleksandra Čeferina. Policisti so takoj prihiteli na kraj, kjer so na podlagi zbranih obvestil v bližini prijeli 48-letnika.

»V dogodku ni bil nihče poškodovan. Policisti so opravili ogled, zasegli pištolo in zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja. Motiv za dejanje še ni znan, oseba pa je zaradi nepojasnjenega psihičnega stanja potrebovala zdravniško pomoč in je bila predana v oskrbo zdravstvenemu osebju. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo,« so zapisali policisti.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin dogodka naprošajo morebitne priče dogodka, da pokličejo na številko 113, PP Grosuplje (01 781 8380), ali se osebno zglasijo na PP Grosuplje, Taborska ulica 7.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: