Elena Sofia Seničar: Napovedujem, da bo Ana Soklič zmagala na Eurosongu

Ana Soklič je letošnja slovenska Eurosong predstavnica, nastopila bo s pesmijo Amen. Čeprav stavnice Sokličevi niso najbolj naklonjene, ji energetska terapevtka Elena Sofia Seničar napoveduje zmago.

Po začasnem umiku iz medijev je za naš portal VideoSvet na temo slovenske uvrstitve na Eurosongu spregovorila priznana energetska terapevtka Elena Sofia Seničar. Seničarjeva, ki je ob koncu lanskega leta po daljšem premoru razkrila napoved za leto 2021, je zdaj pogumno napovedala zmago Ane Soklič. Večina napovedi Elene Sofie se je v preteklosti že uresničila, zdaj pa je dejala, da je zmaga praktično v naših rokah.

Elena Sofia pred leti napovedala gostovanje Eurosonga v Sloveniji

V pogovoru nam je Seničarjeva zaupala: “Pred nekaj leti sem v napovedih že omenjala, da bo Slovenija nekoč gostovala prireditev Eurosong. Mislim, da je zdaj pravi trenutek, ker pesem, ki jo poje Ana Soklič, sede v srca ljudi. Na nezavedni ravni tako pesem Amen povzroča pozitivne vibracije. Ana Soklič tako komunicira, oziroma prenaša informacije ljudem v kodah, ki vplivajo na nezavedno raven človeka.”

Naslov pesmi Amen je po besedah Seničarjeve tako močna, da z vibracijami v glasu krepi moč Slovenije in bi na podlagi tega lahko celo zmagala.

Elena Sofia Seničar
Foto: osebni arhiv

Energetska terapevtka Elena Sofia Seničar pravi tudi, da je zanimivo to, da nas vibracija glasu Ane Soklič sprošča, sprošča energijo napetosti, ki je zdaj povsod okoli nas zaradi splošnih svetovnih napetosti.

“Ne glede na to, da je pesem trenutno slabo uvrščena na stavnicah, je Slovenija zmagovalka letošnjega Eurosonga”, pravi Elena Sofia Seničar in ob tem še dodaja, da upa, da se tokrat politika ne bo vmešala v dogajanje in da bo pri glasovanju prevladoval le glas ljudstva. Elena pove: “Edina nevarna stvar, ki bi se lahko vplivala na izid glasovanja je ta, da bi prišlo do vdora v glasovalni sistem, kar bi nas stalo zmage. Tako se je namreč zgodilo tudi na ameriških predsedniških volitvah, okoli katerih se zdaj odpira pandorina skrinjica umazanih podrobnosti glede izida glasovanja.”

Elena Sofia Seničar obljublja novo celoletno napoved za leto 2022 proti koncu letošnjega decembra.

 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: