FOTO in VIDEO: Težavna hči svojo mamo pokončala z nožem

Mariborski policisti obravnavajo primer nasilne smrti, o kateri so bili obveščeni v popoldanskih urah, poroča spletni portal Maribor24.si.

Foto: Maribor24.si

Mariborski policisti obravnavajo primer nasilne smrti. Neuradno smo uspeli izvedeti, da gre za družinsko tragedijo, sporekli naj bi se mati in hči. Hči se je prav tako, po neuradnih informacijah nad materjo znesla z nožem. 44-letnica, naj bi bila že v preteklosti težavna, k materi pa je prišla po denar, saj je mati ravno danes dobila pokojnino. Njun odnos naj bi bil že dlje časa buren.

Foto: Maribor24.si

Sosedje so nam povedali, do je okoli pete ure pred blokom mrgolelo policije. Družinske razmere so bile že od nekdaj katastrofalne pove sosed in doda, da je policija na tem naslovu v preteklosti že posredovala.

“Mariborski policisti obravnavamo primer nasilne smrti, o kateri smo bili obveščeni v popoldanskih urah. Na kraju sta že dežurna državna tožilka in preiskovalna sodnica, ki vodi ogled kraja dejanja. Zaenkrat vam dodatnih pojasnil ne moremo posredovati,” je sporočila Anita Kovačič Čelofiga iz PU Maribor.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: