FOTO: Gasilke iz Hoč posnele vroč koledar

Hočke gasilke posnele koledar, ki bo navdušil moško populacijo, so zapisali na portalu maribor24.si. Prostovoljne gasilke iz PGD Hoče so pred dnevi posnele koledar za leto, ki se bliža. Med drugim so se poigrale tudi s snegom. 

Avtor fotografije: Facebook Članice A- PGD Hoče
Avtor fotografije: Facebook Članice A- PGD Hoče
Oglasi
Prostovoljne gasilke iz PGD Hoče so posnele koledar za prihajajoče leto. Ta bo zagotovo navdušil predvsem moško populacijo. Na fotografiranju so se zabavale, a so za maribor24 priznale, da je bilo zelo naporno: »Saj smo le gasilke in ne fotomodeli. Že ličenje in urejanje pričesk vzame ogromno časa, nato pa še fotografiranje kjer poskušaš izpasti najboljše.«
Naročite ga lahko preko emaila: clanice@gasilci-hoce.si ali preko zasebnega sporočila na Facebook strani: Članice A - PGD Hoče.
Naročite ga lahko preko emaila: [email protected] ali preko zasebnega sporočila na Facebook strani: Članice A – PGD Hoče.

»V koledarju lahko pričakujete prikaz nalog kaj delamo gasilci, predvsem pa veselje in predanost gasilstvu. Še par dni nas loči in jih končno dobimo iz tiskarne,« obljubljajo.

Tako bo izgledala naslovna stran kolegarja gasilk PGD Hoče za leto 2017.
Tako bo izgledala naslovna stran koledarja gasilk PGD Hoče za leto 2017.
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: