Čuk Jože Potrebuješ odpotoval v rojstno deželo pevke Rihanne!

Jože Potrebuješ, vodja glasbene zasedbe Čuki si je vzel čas za oddih in se z družino odpravil na luksuzni Barbados. To je otok, na katerem je svojo mladost preživela pevka Rihanna. Tam si bo Čuk Jože napolnil baterije za prihajajoče predpraznične nastope.

Pevec skupine Čuki z družino uživa na eksotičnem otoku Barbados. Foto: printscreen facebook
Pevec skupine Čuki z družino uživa na eksotičnem otoku Barbados.                   Foto: printscreen facebook

Na otoku Barbados Jože preživlja dopustniške dneve z ženo Andrejo ter s hčerkama Evo in Petro. Na uradnem profilu skupine Čuki je glasbenik objavil že precej fotografij, na katerih je videti, da več kot samo uživajo. Da se je Potrebuješ res za nekaj dni odklopil priča že dejstvo, da se na dopustu še ni obril.

čuki

Sicer pa je skupina Čuki pred kratkim javnosti predstavila novo pesem z naslovom Urca. Pravijo, da bolj starejši in zrelejši človek postaja, hitreje mu teče čas. »Pesem nosi naslov Urca in nas bo vse šolsko leto opozarjala na to, kako je vsak trenutek treba izkoristiti in ga uživati “na polno”, hkrati pa od mladostniških let odnesti čim več znanja«, nam je zaupal Jože Potrebuješ.

plesno mesto

Tu si lahko ogledate koreografijo nove pesmi Urca: http://www.youtube.com/watch?v=VMrtzmBdSMg

Čuki pa so poskrbeli, da je Urca zanimiva tudi v plesnem smislu, zato so poskrbeli, da na nastopih ne bo dolgčas in da bodo vsi plesali z njimi.  Koreografijo je naredila Anita Vihtelič iz Plesnega mesta, ki s Čuki sodeluje že od samega začetka, velikokrat pa jo lahko vidite tudi na njihovih odrih širom Slovenije, kjer skupaj s Čuki raja na zanimive in predvsem učne koreografije. Če želite biti to jesen in zimo IN, morate zagotovo znati zaplesati Urco tudi vi!

 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: