Kaj vaše intimne ljubezenske fantazije govorijo o vas?

Kaj seksualne fantazije govorijo o vas – bi v troje, v javnosti, …? To, o čemer sanjarite med seksom, pove veliko o vas. Znanstveniki pa kljub vsemu zatrjujejo, da naj to ne bi škodovalo vašemu razmerju. Ljudje najpogosteje sanjarijo o seksu s seks simboli, vezanju in gledanje drugih med “akcijo”.

 

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Vezanje

Moč in nadvlada sta največja motiva te želje. Bodisi, da ste nadrejeni, ali podrejeni. “Tisti, ki imate željo biti nadrejeni, naj bi globoko v sebi bili sebični”, dodaja seksualna terapevtka.

Močen, mišičast moški

O takem tipu moškega običajno sanjarijo ženske, ki so zadržane, sramežljive in na splošno precej nezahtevne. Želijo si samo biti srečne. Redkeje naj bi se dogajalo, da so ženske tiste, ki so bolj dominantne. Slednje predvsem zato, ker se bojijo, da to odbija moške. Pa jih res?

Seks z drugim, ko vas partner gleda

Ta fantazija naj bi slonela na vaših potrebah po spolnosti. Ljudje s tako željo naj bi imeli potrebo po še več seksa. Prav tako raziskava kaže, da naj bi ljudje s to željo na ta način partnerju radi pokazali in dokazali, da dobro izgledajo.

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Romantičen seks

Ponavadi o takem seksu sanjajo ženske, ki jim več pomeni ljubezen, kot seks in so v intimnosti s partnerjem tudi zelo zadržane.

Seks v javnosti

Ljudje, ki sanjarijo tak seks, si želijo, da bi bili opaženi. Radi bi, da jih vidijo, oni pa si jih želijo navdušiti s svojim seksualnim znanjem in izkušnjami. Tu velja opozoriti, da je seks v javnosti sicer prepovedan in vas policija lahko kaznuje.

Seks s tujcem

Tako željo in sanje imajo predvsem tisti, ki se bojijo, da bi jim ljudje sodili, ali jim karkoli očitali. Če vas nekdo ne pozna, vam ne more ničesar zameriti, je mnenje tistih, ki sanjarijo o tem. Seks s tujcem naj bi bil torej samo fizični akt, brez emocij.

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Seks v troje, ali skupinski seks

Če o tem sanjarijo ženske, so največkrat prav one največje zvezde takih sanj. Želijo so biti ljubljene in želijo si, da si jih drugi želijo. Če o tem sanjari moški pa je želja predvsem moč in dokazovanje, da lahko zadovolji več žensk naenkrat.

 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: