Elena Sofia Seničar: Napovedala ponoven padec vlade in smrt znanega slovenskega športnika

Priznana energetska terapevtka, svetovalka in motivatorka Elena Sofia Seničar je poznana po svojih močnih in učinkovitih terapijah Energetsko uglaševanje telesa. S svojo intuicijo zna pojasniti številne dogodke, njene lanskoletne napovedi pa so se dokazano v največji meri tudi uresničile.

Prav glede na lanskoletne rezultate njenih napovedih smo jo povprašali o njenih predvidevanjih o letu, v katerega smo pravkar zakorakali. Ostali smo odprtih ust.

Napoved za Slovenijo

V Sloveniji se sedaj vse vrti okoli politike, zato ne moremo mimo tega, da povprašamo tudi prihajajočega dogajanja na tem področju. Se bo vlada Marjana Šarca obdržala in ali se znotraj parlamenta obeta kakšen drug pretres?

“Leto 2019 bo zelo povezano s politiko. Politika Marjana Šarca ni slaba, a določena zakonodaja bo spremenila celoten pogled na politiko (glede šolstva, zdravstva, …) Največji problem bo, da bodo Šarca drugi poskušali sesuti. Poleg tega je skoraj gotovo, da bo vlada v roku dveh let padla. Premier je sicer dober govorec, je pripadniški in želi narediti velike spremembe – prav to pa ga bo odneslo. V političnih krogih bo prišlo tudi do enega spolnega škandala, v javnost bodo prišle sporne žgečkljive fotografije.”

Vemo, da so se v Kopru dogajale v času volitev zelo čudne zgodbe. Bo torej v Kopru ostal župan Aleš Bržan, ali se morebiti celo obetajo še kakšni drugi zapleti s strani nekdanjega župana Borisa Popoviča?

“Aleš Bržan bo ostal na tej poziciji, čutiti je, da je relativno pošten in bo občini prinesel nov zagon. Popovič bo imel težave predvsem sam s sabo in s svojim egom. Svoj poraz bi moral sprejeti z dostojanstvom. Zanj bi bilo veliko bolje, da ne bi škodoval, ampak sodeloval”, še dodaja Seničarjeva.

Ko smo že na Obali, ali predvidevate, da se bo arbitražna afera “Piranski zaliv” rešila?

Tako Elena Sofia Seničar: “Piranski zaliv se je že davno rešil – na papirju. Tu gre le še za politiko in denar, zato se še vedno dogajajo in se bodo dogajali škandali. Ti škandali so narejeni umetno. Arbitraža, kakršna je bila sprejeta, bo obveljala.”

Kako pa kaže Sloveniji glede migrantov? Narod je namreč še vedno nekoliko razdražen in občutljiv. Se bo vse skupaj poleglo, ali lahko pričakujemo naval novih migrantov, morda pride celo do napadov v Sloveniji?

“V Sloveniji ne bo napadov to vas lahko pomirim. Smo namreč tranzitna država. Za nas je naša južna soseda pomembno rešeto za sprejem, predvsem pa filtriranje migrantov proti Sloveniji. Za našo deželo ni nihče zainteresiran, bo pa kriza v drugih evropskih državah”, pojasnjuje Elena Sofia.

Poleg “težav” z migranti nas mediji ves čas strašijo tudi glede potencialne finančne krize. Lahko pričakujemo novo recesijo, ali pa vsaj velike upore, množične stavke?

“Upori in stavke v Sloveniji brez dvoma v tem letu bodo”, ob tem pa Seničarjeva svetuje: “Ne obremenjumo se preveč, saj bo samo veliko kreganja in nič sprememb, kakršne so denimo v drugih evropskih državah. Recesija pa se ustvarja umetno, da bi bili tiho in pridni. Zato denimo nihajo cene goriv, cena elektrike pa je po drugi strani stabilna – recesije kot take pa torej še ni na vidiku.”

Elena Sofia Seničar je med drugim napisala knjigo Zavedanje je moč.

Se v tem letu na glasbenem področju obeta kaj novega? Sami ste pravilno napovedali smrt dveh velikih oseb v kulturi v minulem letu. Se bo tudi letos dogodilo karkoli podobnega?

“V letu 2019 se zna zgoditi, da bo umrl en znan slovenski športnik”, ob tem pa Seničarjeva dodaja: “Zelo me skrbi za zdravje akademskega slikarja Jureta Cekute.”

Prvi dnevi leta 2019 so se na naših cestah pričeli precej črno. Bo kakšna večja nesreča v Sloveniji?

“V Sloveniji bo v tem letu več nesreč povezanih z vlaki, množična nesreča v železniškem prometu pa bo po vsej verjetnosti tudi v Italiji.”, ob tem pa še pravi, da se bo tudi ob gradnji drugega tira tudi zgodila neka nesreča. “Poleg tega znajo biti v prihajajočem letu v Sloveniji močne nevihte, zaradi katerih bo prišlo do požarov, prav tako pa bo vzrok za nesreče tudi elektrika.”

Dotaknimo se še športnega, Slovencem zelo ljubega področja. Kako v tem letu kaže našim športnikom? Bo Peter Prevc še osvojil kakšno medaljo? 

“Peter Prevc se bo trudil priti na nekdanji nivo vrhunskih rezultatov, a je zaenkrat še v slabi kondiciji. Se bo pa celotna družina Prevc na športnem področju v prihodnosti pobrala.”

Se bo Ilka Štuhec zaljubila in na kocko postavila kariero?

Se bo kdo od športnikov letos poslovil? Bo kdo, ki se bo poškodoval in ne bo zmožen tekmovati, tako kot se je to lani pripetilo denimo naši Ilki Štuhec in Žanu Koširju ? 

“Ilka Štuhec se mora paziti ne pri poškodbah, pač pa na drugem področju – v ljubezni – saj jo lahko prav ljubezen zanese z dozdajšnjega fokusa. Vidi se, da je Ilka športnica z dušo in srcem in tega ne dela za slavo. Žana Koširja pa adrenalin žene naprej.”, tako da ga kar ob tej priložnosti Seničarjeva poziva in vabi na njeno terapijo Energetsko uglaševanje telesa.

Bo še kakšna doping afera?

“Ja, v Sloveniji bo letos prišlo tudi do ene nove doping afere, za katero se bo kasneje izkazalo, da je bila podtaknjena.”, pravi Seničarjeva.

https://www.facebook.com/elena.sofia.senicar/videos/2000960073507217/

Za zaključek povejmo še kaj pozitivnega. Kaj lepega si lahko v tem letu obetamo Slovenci?

“Slovenci smo zelo dobri v eko produktih in v pridelavi – veliko zanimanje iz tujine bo predvsem za eko produkte na področju kmetijstva. Prav zato bo kmetijstvo za Slovenijo v prihodnje še kako pomembno. Obenem moram poudariti, da moramo biti ponosni na našo pitno vodo, saj smo ena redkih držav s tako dragoceno dobrino. Slovenci se bomo v letu 2019 končno povezali med sabo, številni hobiji, ki smo jih imeli Slovenci do zdaj se bodo pretvorili v poklice in karierne poti.”

Čisto za konec pa je Elena Sofia Seničar še povedala, da bo v Sloveniji v tem letu baby boom, večina rojenih otrok pa bo fantkov.

Še v tem tednu pa lahko pričakujete tudi intervju z Eleno Sofio Seničar o napovedih za leto 2019 za tujino.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: