Elena Sofia Seničar: Iz kome pomagala zbuditi že več ljudi!

Energetsko uglaševanje telesa je izredno močna in učinkovita terapija, ki da telesu energijo. Elena Sofia Seničar na osnovi matrice mentalnega telesa prebere informacije o fizični okvari telesa in organov, telo pa spodbudi, da samo poišče najustreznejše rešitve zase.

Terapija, ki se lahko izvaja tudi na daljavo, traja 7 dni zapored, brez prekinitve 30 minut. Na dodatni, osmi dan pa odpravi odvisnost od alkohola ali kajenja. V težkih primerih je treba terapijo ponoviti po treh mesecih.

Zakaj traja terapija 7 dni? Človek ima 7 čaker, terapevtka vsaki posveti svoj dan. Tudi Bog je 7 dni ustvarjal Zemljo. Terapije Energetsko uglaševanje telesa so v pomoč tudi zdravnikom pri zdravljenju bolnika, saj telo potrebuje energijo, da ga lahko zdravnik uspešneje pozdravi.

Elena Sofia Seničar je iz kome pomagala zbuditi že več ljudi

Na ta način Elena Sofia Seničar dosega izjemne rezultate. Tako ji je (s terapijo prek fotografije) po 8 mesecih uspelo iz kome zbuditi mladega fanta, starejša ženska po kapi pa je po peti terapiji odprla oči. Do sedaj je iz kome zbudila že 9 ljudi. »Gre za to, da vsaka vibracija povzroči učinek.« Če je kost zlomljena, jo zdravnik nastavi, telo pa samo spodbudi celjenje. Če je bil narejen poseg v fizično telo, potem organizem potrebuje energijo, da sproži proces celjenja.

Zase pravi, da človeku da energijo, mu pomaga, da se sproži pretok energije in človeka povrne v ravnovesje. Na ta način spodbudi človeško telo, da samo poišče rešitve zase. Za svoje delovanje je energetska terapevtka Elena Sofia Seničar pridobila tudi Certifikat (bio)energijskega delovanja na človeka s strani svetovno priznanega inštituta Bion, inštituta za bioelektromagnetiko in novo biologijo. Pri njih je opravljala energijski vpliv na ritem dihanja, energijski vpliv na energijske centre in energijski vpliv na vodo.

bion čarke seničar

Preberite tudi: Elena Sofia Seničar: Napoved za prihajajoče dogodke v tujini je skrb vzbujajoča! 

ZAKAJ PRIDE DO IZTROŠENJA,TEŽAV ALI BOLEZNI?

Vsak človek nosi v sebi določen genski zapis. Poleg zapisa v fizičnem telesu obstaja še energetski zapis, ki znanstveno še ni priznan. Ko se rodimo, imamo odprt kanal, dostop do izvira energije – boga, višjega jaza ali kakor želite temu reči.

V prvih štirih tednih po rojstvu prihaja energija v človeka, po tem se téme zaraste in dotok prekine. Od nas je odvisno, kako bomo v svojem življenju porabili pridobljeno energijo. Če se ukvarjamo z nepomembnimi stvarmi in povzročamo negativne stvari, kršimo karmični zakon. S tem trošimo življenjsko energijo in ko ta pade do spodnje čakre, človek zboli in umre, saj je energetsko iztrošen.

Naš energetski zapis deluje kot program v računalniku: če se energijsko iztrošimo, doživimo udarec tako na mentalno kot fizično telo ali pa v našo dušo. Pri gledanju, sodelovanju ali izvajanju nasilja, prepirov, manipulacij, tudi pri stresu … se sproži program, ki deluje kot računalniški virus.

V fizičnem telesu ga prepoznamo kot bolezen, za katero ne morejo ugotoviti vzroka. Z zdravili lajšamo simptome, toda vzroka po navadi ne odpravimo. Elena Sofia Seničar iz biopolja posameznika razbere vzrok za bolezen in s pomočjo Energetskega uglaševanja telesa ponovno zažene telo človeka – kot trdi disk v računalniku, ki potem deluje z večjo močjo. V njeni prisotnosti se energije prenašajo tudi na fizično telo. Pri terapiji lahko dobimo dostop do 20-25 % življenjske energije.

elena sofia seničar certifikat

Učinki so po izkušnjah strank izjemni. V vsakem človeku se ob terapiji sprožijo drugačni občutki, saj se vsako telo odzove na svoj način. Ljudem, ki se jih ne da več pozdraviti, pomagam povrniti nekaj življenjske energije in četudi je povrnem samo nekaj odstotkov, sem storila ogromno.

Preberite tudi: Elena Sofia Seničar: Napovedala ponoven padec vlade in smrt znanega slovenskega športnika 

Za koga so terapije, ki jih izvaja Elena Sofia Seničar, priporočljive?

– Vsem ljudem, ki imajo na fizičnem telesu kakršnekoli težave, ki so jih pridobili v času življenja in niso prirojene

– Za ljudi, ki se pripravljajo na kirurški poseg. Dovoljene so pred ali po posegu. Pred posegom spodbujajo organizem k dobremu in uspešnemu kirurškemu posegu, po posegu pa k hitrejšemu okrevanju.

– Parom, ki ne morejo zanositi, ali tistim, ki se odločijo za umetno oploditev, in sicer pred postopkom umetne oploditve.

– Pri telesnih poškodbah terapija Energetsko uglaševanje olajša bolečino in spodbudi telo k hitrejšemu celjenju.

– Zelo starim ljudem, pri katerih se zavedamo, da so na koncu svojih življenjskih moči, terapija Energetsko uglaševanje olajša prehod iz fizičnega v duhovno telo.

– Veliko je tudi primerov, ko so se ljudje zbudili iz kome, ker so dobili energijsko pomoč pri prebujanju.

– Ljudem, ki se ne morejo sprijazniti z izgubo ljubljene osebe in zaradi tega zapadejo v depresijo ali kakšno drugo psihično stanje.

Elena Sofia Seničar je priznana energetska terapevtka, svetovalka, motivatorka in pisateljica, ki je tako doma kot v svetu poznana po svojih močnih in učinkovitih terapijah Energetsko uglaševanje telesa.

Ženska energijo moškega, s katerim je imela spolni odnos, zadržuje, shranjuje in nosi v sebi kar 7 let. Ko pride v njeno življenje naslednji moški, prevzame nase vso energijo, ki je ostala v ženski.

Ljudje si nabiramo negativno energijo tudi z izmenjevanjem spolnih partnerjev. Ženska energijo moškega, s katerim je imela spolni odnos, zadržuje, shranjuje in nosi v sebi kar 7 let. S tem je nase na energetskem nivoju prenesla tudi težave, kot so alkoholizem, suicidnost, bankrot, neplodnost … Ko pride v njeno življenje naslednji moški, prevzame nase vso energijo, ki je ostala v ženski. Moški se z vzdržnostjo očisti v 3 mesecih. Če pride do varanja, se vsa negativna energija prenese na novo partnerico.

Elena Sofia Seničar je tudi avtorica knjige Zavedanje je moč, ki je bila natisnjena v slovenskem in angleškem jeziku.

Elena Sofia Seničar s terapijo Energetsko uglaševanje telesa te zapise izbriše in s tem omogoči ženski in moškemu, da pritegneta pravega partnerja, ter spodbudi rojstvo otrok.

Pri čem vam lahko terapija Energetsko uglaševanje telesa še pomaga?

– Omogoči vam dostop do energije, ki je potrebna za boj proti najtežjim boleznim.

– Izbriše negativna čustva, kot so stres, zamere, konflikti, negativna razmišljanja …

– Pomiri vašo psiho in da vašemu telesu moč.

– Pomaga parom pri težavah pri partnerskih odnosih (partnerski posvet)

– Povrne vam do 20-25 % potrebne življenjske energije.

– Uravnoteži se tudi delovanje vaših organov, zato se olajšajo bolezenska stanja in težave. Pri terapijah

Energetsko uglaševanje telesa, človek dobi moč, da lažje premaguje tudi najtežje bolezni.

Pri čem vam še lahko pomagam?

– Dam vam energijo, ki je potrebna za boj proti najtežjim boleznim.

– Pomagam parom, ki ne morejo zanositi.

– Uravnoteži se tudi delovanje vaših organov, zato izginejo bolezni in težave, kot so alergije, rakava obolenja, kožne bolezni, težave z dihali, s prostato itd.

Terapije se ne izvajajo:

– z otroki do 14 leta starosti, saj se do takrat nahajajo v karmi svojih staršev

– z nosečnicami in doječimi materami (samo v izrednih primerih – terapevtka se sama odloči na podlagi stanja)

Terapevtka ne navezuje ljudi k sebi, kot to počnejo nekateri drugi alternativni terapevti ‘zdravilci’. Prihodi in terapije so vaša izbira. Delujem podobno kot polnilec avtomobilskega akumulatorja. Četudi je avtomobil nekoliko poškodovan, akumulator pa je poln, v avtomobil natočite gorivo in se z njim lahko še vozite. Če pa je akumulator v avtomobilu prazen, lahko natočite gorivo, vendar se avtomobil se ne bo premaknil. Vaš akumulator je vaše telo, ki potrebuje energijo za zagon, da bo lažje premagovalo bolezenska stanja ali telesne okvare.

Številni posamezniki in posameznice, ki jim je energetska terapevtka že pomagala, z zahvalami, ki so objavljene na spletni strani, pričajo o tem, da jim je Seničarjeva resnično pomagala. Elena Sofia Seničar je za vaša vprašanja dosegljiva na www.elenasenicar.si [email protected] ter preko telefona na 051 452 964.

Oglasno sporočilo

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: