Decembrski dogodki po Sloveniji

Decembrski dogodki bodo kot vse kaže tudi letos po vsej Sloveniji dobro obiskani. Ljubljana, Maribor, Koper, Celje in številne druge slovenske občine pripravljajo na mestnih trgih in v središčih bogat praznični program. Na svoj račun boste tako prišli vsi od najmlajših do upokojencev.

dogodki po sloveniji v decembru
Simbolična fotografija – foto: pixabay

Praznične lučke so že prižgane, sledi pester decembrski predpraznični program

V petek, 29. novembra so praznično okrasitev prižgali v Mariboru, Kopru in v Ljubljani, v soboto, 30. novembra pa je med drugim zasvetila tudi v Celju. Čaroben vstop v praznični december pa seveda čaka tudi številna druga slovenska mesta in kraje.

Ljubljana

V Ljubljani bo ves december potekali praznični sejmi, ki bodo čarali poseben prednovoletni utrip. Kje vse boste lahko uživali, lahko preverite tukaj.

Maribor

Tudi v drugem največjem slovenskem mestu letos obljubljajo nepozabno dogajanje in bogat silvestrski program. Glede na to, da samo mesto slovi po gostoljubnih in zabave željnih ljudeh, zabave brez dvoma ne bo manjkalo. Kako boste lahko preživeli december v Mariboru, preverite tukaj.

Koper

V Kopru v letošnjem decembru obljubljajo več kot 100 dogodkov, s katerimi vam bodo poskušali pričarati nepozaben mesec in magičen prehod v leto 2020. Na voljo vam je tudi drsališče tik ob morju in bogata gostinska ponudba na stojnicah. Več lahko najdete na tej povezavi.

Celje

V Celju so praznično okrasitev vklopili dan za ostalimi velikimi slovenskimi mesti, a to še ne pomeni, da vas knežjem mestu ne čakajo mnoge prireditve za praktično vse generacije. Kaj lahko obiščete, preverite tukaj.

Kranj

V Kranju si organizatorji želijo, da bi se za trenutek ustavili ter si vzeli čas zase in za vaše najbližje. Zato vas vabijo na številne dogodke tekom celega meseca. Več preverite tukaj.

Se dogaja tudi pri vas? Napišite nam na [email protected] in morda dodamo na seznam tudi vaš kraj in dogodek. Veseli bomo vašega predloga!

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: