Ali je britanska kraljica mrtva?

Britanska kraljeva poroka je letošnjo pomlad dvigala veliko prahu. Prav zato nas je opomnila na napovedi priznane energetske terapevtke Elene Sofie Seničar konec lanskega leta. Napovedala je, da bo to leto v znamenju smrti v kraljevi družini.

Foto: pixabay

Ali je britanska kraljica mrtva?

Elena Sofia Seničar je energetska terapevtka s priznanjem mednarodnega inštituta Bion o energetskem delovanju na človeka in materijo. Poznana je tako doma kot v svetu po svojih močnih in učinkovitih terapijah Energetsko uglaševanje telesa. Pravzaprav vse njene napovedi so se izkazale za resnične – bodisi nosečnost Tine Maze, konec zlatih političnih časov Karla Erjavca, celo napoved smrti znanega Slovenca (t.j. Gašper Tič). Elena, toliko napovedi ste že dali, kraljica pa ne glede na vaši napovedi še ni umrla. Kaj pravite na to?

“Spoznavam, da je smrt britanske kraljice je vidna. To so težke besede, a potrdila jo je poroka princa Harryja z Meghan Markle. V primeru, da bi bila kraljica še živa, mislim, da nikoli ne bi dovolila, da bi v kraljevo družino pripeljali temnopolto nevesto, ki je kršila tudi druga pravila. Se zavedate, da je imela oblečeno belo obleko, ki je ne bi smela imeti, saj je pred tem že bila poročena? Bela obleka naj bi namreč pomenila nedolžnost, čistočo. Zakaj bi si kraljeva družina dovolila tako napako”, se sprašuje Elena Sofia.

Več o Eleni Sofii Seničar si lahko preberete TUKAJ.

Poleg tega intuitivna terapevtka dodaja, da je v cerkvi vodil poročni obred temnopolni duhovnik, pel pa je črnski pevski zbor. In to v svetem prostoru, kjer se je poročila tudi princesa Diana in so bila pravila vselej jasna. Do zdaj. Ob tem pa stopnjuje: “Najhuje poleg vsega naštetega je dejstvo, da je princ Charles, oče Harryja, vodil pod roko nevesto svojemu sinu do oltarja. To je bilo največje ponižanje kraljeve družine, mar ne?”

Toda zakaj, Elena Sofia, menite, da bi te vaše trditve lahko bile resnične?

Elena: “Vse to je bilo Harryjevo tiho maščevanje kraljevi družini, katera mu je umorila mamo, ki je bila noseča z Dodijem Fayedom. Bil je temnopolt moški, oziroma da se popravim, ni bil čiste, bele polti. Upam, da sem s tem dovolj poudarila ozadje dogodkov.”

Harry je imel v rokavu močnega asa, da je poroka potekala v njegovih željah

Kaj pa menite o lepi gesti princa Harryja, ki je na poroko povabil tudi t.i. zunanje obiskovalce?

Elena Sofia: “Ste vedeli, da je bilo razposlanih več kot 250 poročnih vabil državnikom vsega sveta, a se niti eden izmed njih v protestu do poroke,  dogodka ni udeležil? Tudi zato se je prvič v zgodovini zgodilo dejstvo, da je bilo na poroko povabljenih več kot tistoč ljudi »z ulice« – obiskovalcev.

Ves dvor je, če vas prav razumemo, protestiral proti tej poroki, a je imel Harry močen razlog, da se je poroka odvila v tej smeri?

Elena Sofia: “Da, mislim, da so mu izpolnili želje in mu pri vsemu ustregli, v nasprotnem primeru pa bi vse umazane podrobnosti v zvezi z smrtjo babice, Elizabete 2. izdal javnosti. Torej, še enkrat poudarjam – po moji teoriji, če bi bila kraljica Elizabeta 2. še vedno živa, te poroke nikoli ne bi odobrila. To je morala biti izsiljena poroka, poleg tega pa časopisi v zadnjem času ves čas pišejo, kako sta Harry in Meghan povsod objavljana, kako srečna hodita na dogodke, le zato, da bi s to »srečo« pomirili javnost.”

Preberite tudi: Napovedi Elene Sofie Seničar za leto 2018

Ampak zakaj bi po vašem mnenju skrivali smrt kraljice Elizabete 2?

Elena Sofia: “Glejte, smrt kraljice naj bi po mojem mnenju skrivali zaradi borbe, oziroma nasledstva prestola – gre za to, da vsi čakajo izpolnitev ene pomembnejših dolžnosti, ki jo še mora opraviti princ William. Gre namreč za to, da ne more preskočiti stopničk do prestola.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: