Se obeta nova spolna bolezen ter smrt v britanski kraljevi družini?

Leto, ki prihaja, zna poskrbeti za številne pretrese in spremembe na vseh nivojih. V kratkem naj bi prišlo do epidemije nove spolne bolezni, prebudili naj bi se številni vulkani, britansko kraljevo družino pa naj bi pretresla tragična smrt. To za leto 2018 napoveduje priznana energetska terapevtka Elena Sofia Seničar.

Elena Sofia Seničar je priznana energetska terapevtka, svetovalka, motivatorka in pisateljica, ki je tako doma kot v svetu poznana po svojih močnih in učinkovitih terapijah Energetsko uglaševanje telesa.

Si želite knjigo Elene Sofie Seničar Zavedanje je moč v novi, prenovljeni izdaji? Kliknite in se potegujte za privlačno nagrado v VideoSvet.net nagradni igri!

Velika Britanija in posledično tudi Evropa bo ovita v žalost, saj Elena Sofia Seničar napoveduje smrt v britanski kraljevi družini. Poleg tega se v letu 2018 po njenih napovedih obeta atentat na severno-korejskega predsednika Kim Jong Una.

Če še nekoliko ostanemo na vzhodu, se dotaknimo še Kitajske. Seničarjeva zanje pravi: “Zelo se moramo bati Kitajcev, ki so zdaj tihi, a znajo pokazati ostre zobe. Rusi bodo zato na političnem nivoju držali na tiho z Američani. To ne pomeni, da se moramo mi ljudje se med sabo sovražiti, ali da bi morali denimo sovražiti turiste, ki bodo s Kitajske prišli v Slovenijo. Govora je samo o političnem nivoju, mi pa moramo ostati zdrave pameti.”

Več o Eleni Sofii Seničar si lahko preberete TUKAJ.

Da ne bo vse tako črnogledo v napovedi za leto 2018, poglejmo še nekaj sprememb na bolje. Novi vodja Saudske Arabije naj bi v prihodnjem letu na Arabski polotok prinesel velike spremembe na bolje. Tudi za ženske.

Poleg tega se bo veliko gradilo tudi v Afriki, kjer bodo potrebovali strokovnjake ter znanje iz vsega sveta. Prednost znanja katerega od afriških jezikov bo dodaten plus za Evropejce, ki se bodo selili tja.

Si želite knjigo Elene Sofie Seničar Zavedanje je moč v novi, prenovljeni izdaji? Kliknite in se potegujte za privlačno nagrado v VideoSvet.net nagradni igri!

V letu 2018 se bo v svetu ustanovila nova politična smer – kot so bili včasih komunisti, socialisti, kapitalisti, …, bo po besedah intuitivne energetske terapevtke Elene Sofie Seničar zdaj zaživela čisto nova politika. Ta politična smer bo imela novo ime, njen namen pa bo smisel delati z dušo in srcem v imenu ljudstva, ta pa bo povezana tudi z duhovnostjo. Tudi na splošno bodo od zdaj pa vse do leta 2020 ljudje več delali na duhovnosti.

Preberite tudi: Se Sloveniji obeta potres z žrtvami ter pretep v parlamentu?

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: