Elena Sofia Seničar: Se Sloveniji obeta potres z žrtvami ter pretep v parlamentu?

Elene Sofia Seničar je priznana energetska terapevtka, svetovalka, motivatorka in pisateljica, ki je tako doma kot v svetu poznana po svojih močnih in učinkovitih terapijah Energetsko uglaševanje telesa. S svojimi energetskimi terapijami dosega neverjetne rezultate, saj na osnovi matrice mentalnega telesa prebere informacije o fizični okvari telesa in organov. S svojo intuicijo zna pojasniti številne dogodke, med drugim pa je ena redkih, ki je vnaprej ves čas javno zatrjevala, da bo v Ameriki kot predsednik zmagal Donald Trump, na vrhuncu sezone smučarskega skakalca Petra Prevca je zapisala tudi za naš portal, da je to zadnja njegova uspešna sezona – in žal je bilo res tako. 

Prav s tem namenom smo jo tudi letos povabili na pogovor, kjer nam je zaupala nekaj napovedi za dogodke v letu 2018. Seničarjeva pravi, da se zna v prihodnjem letu zaradi težav z banko NLB zgoditi nekaj podobnega, kor je bilo pred leti v Grčiji, med drugim bo onemogočeno dvigovanje gotovine.

V Sloveniji bo prihodnje leto močan potres z žrtvami

Še bolj resne so napovedi za naravne pojave, za kar Elena Sofia Seničar trdi: “V Sloveniji zna biti močan potres, posledično s tem bo lahko tudi nekaj žrtev in zelo veliko škode, posledično s tem bo prišlo do določenih afer zaradi predhodno prikritih nepravilnosti v gradnji.”

V Sloveniji naj bi se v prihodnjem letu veliko gradilo, poskočile pa naj bi tudi cene nepremičnin.

SI ŽELITE PRENOVLJENO IZDAJO KNJIGE ELENE SOFIE SENIČAR? KLIKNITE TUKAJ!

Novost Elene Sofie Seničar so energetski zvončki. Več na www.elenasenicar.si

Težave v Sloveniji se bodo dogajale tudi našim športnikom. Elena Sofia: “Ogromno krivic se bo Slovencem dogajalo na športnem področju” ob tem pa Seničarjeva dodaja, da zna pridi še do veliko večjih škandalov na političnem parketu, kjer bo moč videti divje scene, izključeni niso denimo niti pretepi v parlamentu.

Ob tem intuitivna terapevtka dodaja: “Na plan bo prišlo še veliko novih škandalov na področju politike, številni ne bodo želeli oditi s svojih političnih stolčkov”. 

Kako pa bo v leto 2018 z našimi politiki?

Elena Sofia Seničar ob vprašanju glede politikov in politike najprej opozori, da je politično neopredeljena, niti je politika nikoli ni zanimala. Vse spodaj zapisane trditve so zgolj predmet Elenine intuicije:

  • Janez Janša zna imeti zdravstvene probleme s srcem, oziroma z ožiljem.
  • Za premiera Mira Cerarja trdim, da na volitvah ne bo zmagal.
  • Zunanjemu ministru Karlu Erjavcu svetujem umik iz politike, saj ima okoli sebe izdajalce.
  • Predsednik Slovenije, Borut Pahor se bo moral izogibati vsemu, kar je povezano s sladkorjem, mimogrede je Pahorju sicer tudi Elena letos napovedovala zmago.

Več o Eleni Sofii Seničar si lahko preberete tudi na www.elenasenicar.si.

Za zaključek Elena Sofia še dodaja, da zna biti v prihodnjem letu v Sloveniji veliko samomorov zaradi ljubosumja in drugih osebnostnih težav, zdravstveni in zavarovalniški sistem pa bo začel pokati po šivih.

Kljub vsemu pa energetska terapevtka Seničarjeva trdi, da gre na splošno Slovenija v pravo smer, v pravo smer gre tudi turizem v Sloveniji, priporoča pa večja vlaganja v kulturo.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji:

2 thoughts on “Elena Sofia Seničar: Se Sloveniji obeta potres z žrtvami ter pretep v parlamentu?

Comments are closed.