Aleš povedal o boleči izgubi očeta, ki ga je močno zaznamovala

Aleš iz šova Poroka na prvi poglej je novo ženo Anno odpeljal na poseben zmenek. Ob tem je pokazal tudi nežnejšo plat, saj je med drugim spregovoril o izgubi očeta, ki ga je močno zaznamovala.

Aleš je očeta izgubil pred 13 leti

“Lahko ti povem, da sem pred trinajstimi leti izgubil očeta. Imel je raka. Bil je moj idol in ta izguba me je zelo zaznamovala. Čez noč sem moral iz dečka postati moški. Moram reči, da se nisem pobral nekaj let. Od začetka je bilo zelo težko. Zelo rad grem na njegov grob, mu prižgem svečko, se pogovoriva, mu kakšno glasbo predvajam. Bil je tudi velik privrženec Hajduka (hrvaški nogometni klub, op. p.). Ampak s tem je treba živeti naprej,” je Anni zaupal Aleš. Anna je zelo cenila, da se ji je tako odprl in ji zaupal težko življenjsko preizkušnjo.

aleš poroka na prvi pogled
Foto: posnetek zaslona
Oglasi

Nato jo je zanimalo še, kakšne so njegove izkušnje v ljubezni. “V ljubezni sem bil tudi zelo razočaran. Imel sem nekaj zvez. Najdaljša je trajala pet ali šest let. Ni bilo več strasti med nama, ni bilo več energije, ni bilo več vibracij, ni bilo dobre komunikacije,” je bil iskren Aleš, ki upa, da bo srečo našel z Anno, ki ga je s svojim nasmehom očarala že na poročni dan.

Preberite tudi: Anna Paynich: Kljub diagnozi, da ne morem imeti otrok, sem rodila zdravo hčerko

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: