Z Redmi Watch 3 izrazite svoj pravi jaz

S kristalno čistim 1,75-palčnim zaslonom AMOLED je bila ura Redmi Watch 3 zasnovana tako, da zagotavlja dobro berljivost tudi pri močni sončni svetlobi.

Okvir te naprave je izdelan s kovinsko obdelavo v visokem sijaju z uporabo tehnologije NCVM, kar zagotavlja vrhunski videz in občutek v dveh klasičnih barvnih različicah, črni in slonokoščeni. Poleg tega sta na voljo dva pasova posebne izdaje in več kot 200 vgrajenih številčnic ure, ki ustrezajo vašemu individualnemu modnemu okusu in stilu.

Redmi Watch 3

Redmi Watch 3 ima vgrajen GPS in je vodoodporna

Pametna ura Redmi Watch 3 je opremljena z vgrajenim GPS-om in 5ATM _x0005_ vodoodpornostjo 6 podpira pet glavnih satelitskih sistemov za določanje položaja in 121 športnih načinov, vključno s šestimi samodejno prepoznanimi športnimi načini, merjenjem kisika v krvi, srčnim utripom, zaznavanjem spanja in drugimi funkcijami za spremljanje zdravja.

Z zanesljivo življenjsko dobo baterije do 12 dni pri običajni uporabi 7 Redmi Watch 3 zagotavlja stabilno in učinkovito delovanje. Ima tudi HD- zvočnik in mikrofon za odpravljanje šumov za čiste telefonske klice prek Bluetooth.

Redmi Watch 3

Oglasno sporočilo

Preberite tudi: Xiaomi predstavlja serijo Redmi Note 12, ki uporabnike navdušuje z izjemno fotografijo

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: