Zaradi teh stvari trpi vaše spolno življenje

Spalnica je prostor, kamor se človek odide spočiti in predajati posteljnim užitkom. 

Simbolična fotografija.

Spalnica je tako poseben prostor, ki mora biti čimbolj zračen, opremljen minimalistično in v pomirjajočih barvah. Tako naj v spalnici ne bi imeli rastlin in ogledal, saj to slabo vpliva na spalne navade. Hkrati pa bi morali iz spalnice odnesti še nekaj stvari, ki pa slabo vplivajo tudi na vaše spolno življenje.

Televizija

Televizor naj bo v dnevni sobi, tam tudi poglejte kak film in se nato preselite v spalnico. Kakor hitro je televizor prisoten v spalnici ljudje hitro postanejo leni in se vsak večer odvije nekako isto, film in nato med filmom tudi zaspijo.

Mobitel

V današnji dobi si ne znamo več predstavljati življenja brez mobilnih naprav, a odložite telefon v sobi zraven spalnice in se nato v postelji posvetite samo osebi s katero ste, brez brskanja po internetu in všečkanja fotografij na družbenih omrežjih. Fluorescentne luči Pod fluorescentnimi lučmi ljudje ne izgledamo pretirano privlačni, zato si z njimi ne kvarite spolnega življenja.

Fotografije družine

Vsekakor bo vaše intimno življenje trpelo, če bo iz vaše nočne omarice gledala vaša mama, vaši otroci ali kak drug družinski član.

Vir: maribor24.si

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: